Početna Rijaliti Poslije silnih uvreda, Dalila Cara zajahala i nagradila ga novom vrelom akcijom...

Poslije silnih uvreda, Dalila Cara zajahala i nagradila ga novom vrelom akcijom (VIDEO)

Iako se je zarekla da se više neće pomiriti sa Filipom Carem, rano jutros došlo je do ponovnog pomirenja između Dalile Dragojević i Cara, koji su to ozvaničili vrelom akcijom u tuš kabini, a kasnije i u izolaciji.

Naime, ova rijaliti učesnica iz Šepka tokom žurke na imanju u Šimanovcima napila se toliko da je to bilo mučno za gledati, a onda otišla još niže divljajući jer je Car neće.

IZDVAJAMO:

Nije se smirila sve dok Filip nije pristao da ide sa njom u izolaciju. Tek nakon što je obavila svoje “dežurstvo”, kako u Zadruzi nazivaju njen se*s sa Carem, hirovita takmičarka se smirila.

Mnogo puta smo pisali da poniženja koje je Daila doživjela ne mogu ići niže i dalje, ali evo ona nas svaki put razuvjeri i pokaže da ona uvijek može pasti na veće dno od onog na kojem je ranije bila.

Nakon dva dana uvreda na njen račun od strane Cara, opet je zaboravila na babu, na ponos, na dostojanstvo pa zajahala Filipa  kao da sutra ne postoji.

Nimalo ne iznenađue što se Bosnci i Hercegovci stide što je iz njihove zemlje i što je proglašavaju najvećim zlom koje se ikad pojavilo na TV-u. Ispod pogledajte njeno novo blamiranje:

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1537021913658269699?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1537021913658269699%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2Frijaliti%2F3953735%2Fdalila-i-car-cim-otvorili-oci-otpoceli-vrelu-akciju

A šta će sada reći o svome pomirenju nakon svega što su jedno drugom rekli ostaje nam da vidimo.

 

 

Senzacija.ba