Početna Rijaliti Pogledajte mejl koji je Markov brat poslao dva dana prije izmišljene sahrane!

Pogledajte mejl koji je Markov brat poslao dva dana prije izmišljene sahrane!

Domaća javnost i dalje je u šoku zbog skandalozne obmane porodice Marka Osmakčića, koja je lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića samo kako bi učesnik “Zadruge” napustio rijaliti i tim postupkom naveo partnerku Viktoriju Mitrović da izvrši ab.rtus.

Gledaoci “Zadruge” zgroženi su postupcima Osmakčića, koji su na morbidan, bizaran i skandalozan način željeli da obmanu javnost i ubijede sve da je Franjo Osmakčić mrtav – na čemu je, da priča bude još bizarnija, najviše radio njegov sin, a Markov brat, Mario Osmakčić!

Nakon što su živog čovjeka sami proglasili mrtvim, a potom mu zakazali sahranu i ištampali umrlicu, uslijedio je novi šokantan potez Osmakčića. U subotu je na mejl adresu redakcije portala Pink.rs stigao šokantan mejl pošiljaoca Maria Osmakčića, Markovog brata, koji je nastavio da obmanjuje javnost i ubjeđuje sve da im je otac mrtav, da je beogradske redakcije izvijestio o promjenama plana u vezi sa sahranom, koja se zapravo nikada nije ni desila.

– Poštovane dame i gospodo, želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedjeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mjesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papirološke administracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice. S poštovanjem, Mario Osmakčić – glasio je mejl koji je stigao na adresu redakcije, a prema saznanjima, identičnu poruku od Maria dobilo je još nekoliko beogradskih redakcija.

ekskluziva.ba