Početna Rijaliti OVE DETALJE NA KRŠTENJU MALE MIJE NISTE VIDJELI: Marko održao govor, pa...

OVE DETALJE NA KRŠTENJU MALE MIJE NISTE VIDJELI: Marko održao govor, pa iznenadio goste ovim gestom, Luna zaplakala (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković proslavili su prvi rođendan ćerke Mije proteklog vikenda, kada su je i krstili. Iako su slavlje organizovali nekoliko dana ranije, na njihovom jutjub kanalu danas je, na Mijin rođendan, objavljen video sa proslave i pokazali kako je izgledao njihov divan dan.

Marko i Luna su pre početka proslace snimili video u kome su rekli kako je za njih ovo važan dan i da će im ovaj snimak biti omiljeni.

Najpre su prikazali scene iz crkve, sa krštenja. Iako je devojčica bila raspoložena, pred kraj se unervozila, ali nije plakala. Nju je kršteni kum Sava Radović držao i mazio, kako bi je umirio, a isto su radili i Luna i Marko kojima je bilo simpatično.

Potom su prešli u jedan restoran gde su slavili, a u prvom planu je bila Mia. Marko se tada obratio gostima:

– Dobro došli na Mijino krštenje, na Mijin rođendan. Hvala svakome ponaosob. Danas smo specijalno za vas spremili jedan simpatičan video klip – rekao je Marko, kada su pustili njihove najsimpatičnije trenutke sa Mijom, a Luna je zaplakala kada je gledala snimak.

Inače, mala Mia je krštena u manastiru Grabovac, gde je pre nekoliko godina krštena i Luna.

kurir.rs

kurir.rs