Početna Rijaliti OGLASILA SE PRODUKCIJA ZADRUGE: Tiče se Marka Osmakčića

OGLASILA SE PRODUKCIJA ZADRUGE: Tiče se Marka Osmakčića

Srešće se na sudu!

Marko Osmakčić napustio je rijaliti program “Zadruga” nakon što je porodica javila produkciji da je njegov otac Franjo Osmakčić preminuo. Devetog juna je u Šimanovce po Marka došao čovjek koji se nije predstavio već je sa sobom ponio umrlicu na kojoj su bili svi podaci o smrti Markovog oca.

PREPORUČUJEMO:

Međutim, niko nije mogao ni da posumnja da će Osmakčići biti spremni da lažiraju smrt Markovog oca kako bi ga izveli iz rijalitija. S obzirom na to da je na bizaran način napustio “Zadrugu”, ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je produkciju televizije Pink koja je otkrila da li će Osmakčića tretirati kao diskvalifikovanog takmičara i da li će ga tužiti.

– RTV Pink će tužiti Marka Osmakčića na osnovu ugovora koji je potisao, i to u iznosu od 50.000 eura – saopštili su nam iz produkcije, a zatim su nam otkrili šta će učiniti povodom lažiranja smrti Franja Osmakčića i načina na koji je Marko napustio rijaliti:

– Što se tiče svih ostalih radnji koje je preuzela porodica Osmakčić, a koje su uznemirile ne samo nas zaposlene, već i čitavu javnost, njima se bavi tužilastvo, a mi smo tu da im pomognemo sa svim saznanjima i materijalima koje imamo.

novi.ba