Početna Rijaliti MARKO OSMAKČIĆ DAO INTERVJU ZA NJEMAČKE MEDIJE: “Evo što sam napustio Zadrugu”

MARKO OSMAKČIĆ DAO INTERVJU ZA NJEMAČKE MEDIJE: “Evo što sam napustio Zadrugu”

Marko Osmakčić napustio je rijaliti “Zadruga” na skandalozan način tako što su njegovi najbliži smislili laž da je njegov otac preminuo. Nepoznat muškarac donio je umrlicu produkciji i na taj način je izveo Marka iz rijalitija. O ovom postupku su sada počeli da pišu i njemački mediji, a mi vam tekst prenosimo u cjelosti:

“Poslije devet meseci rijalitija, 23-godišnjak se vratio svojim najmilijima. Ali samo zato što je njegova porodica u skandaloznoj laži vidjela jedini izlaz, jer mu je otac živ! Sada je riješio da objašnjasni okolnosti

Marko Osmakčić devet mjeseci je bio izolovan od spoljnog svjeta u srpskoj TV emisiji “Zadruga” – koja funkcioniše na sličan način kao i “Veliki brat”. Za to vrijeme izazvao je negativne naslove tučama, uvredama i nedavno trudnoćom svoje TV djevojke. Nedavno je, međutim, uspio da napusti rijaliti ranije jer je, prema čitulji, njegov otac “tragično” preminuo 8. juna 2022. godine. Ili ne?

Brojni srpski mediji, uključujući i “pink.rs”, javljaju da su smrt i odgovarajuća sahrana samo iscenirani. Sudeći prema tekstovima, Marko je navodno želio da iskoristi proceduru da primora svoju TV djevojku da ab,ortira. Porodica je takođe pokušala da izbjegne novčanu kaznu. Marko se sada oglasio i potvrdio da mu je otac zapravo još uvijek živ – i prvi put je progovorio o pozadini.

– Da, sada sam se vratio kući u Švajcarskoj i veoma sam zahvalan na tome. Hvala Bogu da je moj otac dobro. Narednih nekoliko dana ću provesti sa svojim najmilijima i uživati u vremenu – rekao je Osmakčić.

Međutim, on negira sve o laži o smrti:

– Bio sam izolovan i nisam primijetio ništa spolja. Kontakt sa mojom porodicom je takođe bio sveden na minimum, zbog čega tako nešto nismo mogli da se dogovorimo. Osim toga, nikada se ne bismo šalili s tim!

Nema tačno objašnjenje za sve, ali je siguran:

– Produkcija je lažirala da opravda moj odlazak i da krene u lov na mene. Odbio sam da nastavim i prekinuo saradnju. Napravio sam greške u rijalitiju koje se ne mogu opravdati. Ali uvijek postoje dvije strane i ja ću svoju uskoro podijeliti sa javnošću i stati na kraj lažima.

Naime, u TV ugovoru kandidata, piše da emiter ima starateljstvo nad njim tokom Markovog učešća. Shodno tome, kandidat očigledno nije mogao sam da odluči da li da ode. Prevremeno napuštanje rijalitija predviđa kaznu od 50.000 eura. Prema propisima, rijaliti možete napustiti samo bez kazni zbog ličnih incidenata, bolesti i smrti. Ali zašto je kandidat toliko želio da napusti rijaliti?

Kako Marko navodi, prethodni pokušaji da ga se izvuče iz rijalitija imali su dublje motive:

– Bio sam psihički pogođen. Premalo sna, stalno jarko studijsko svjetlo, nivo buke i glad bili su samo neki od faktora koji su mi smetali. Ali ni produkcija ni emiter nisu pokazali razumijevanje za moje stanje.

Produkcija nije željela da komentariše incidente i najavila je da će se zvanično oglasiti narednih dana.

novi.ba