Početna Rijaliti MARIJANA I KARIĆ OPET NA DJELU – sakrili se iza banera i...

MARIJANA I KARIĆ OPET NA DJELU – sakrili se iza banera i razmjenjivali nježnosti?! Isplivao dokaz – snimak

Pogledajte šta su radili na žurci

Zadrugarka Marijana Zonjić i zauzeti Stefan Karić ponovo su u centru pažnje, zbog svog slobodnog ponašanja.

PREPORUČUJEMO:

Ogromna prašina se digla kada je obelodanjeno da su u cik zore, posle rođendana Velikog šefa, krišom, daleko od očiju znatiželjnih zadrugara, boravili u ekonomskom dvorištu, nakon čega je Zonjićeva zatražila vlažne maramice i otrčala u toalet. Tada su fanovi “Zadruge” mahom počeli da veruju da se među njima “nešto dešava”, te da su bili intimni, a sada su ponovo “uhvaćeni na delu”.

Marijana i Stefan su se opustili tokom žurke, a fanovi “Zadruge” pomno su pratili svaki njihov korak, o čemu su izveštavali i na mrežama.

Nije im promaklo šaputanje u kazinu tokom žurke, a potpuni haos na mrežama nastao je kada su fanovi obelodanili da su se Marijana i Stefan, kako kažu, u jednom trenutku sakrili iza reklamnog banera, kako bi se sklonili od kamera i prepustili jedno drugom.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1537045529217183746?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1537045529217183746%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fvip%2Fzadruga%2Fmarijana-i-karic-opet-na-delu-sakrili-se-iza-banera-i-razmenjivali-neznosti-isplivao-dokaz-snimak-2022-06-15

Međutim, ni to nije prošlo neopaženo – verni pratioci dešavanja u “Zadruzi” uočili su Marijaninu kosu, koja je iza banera izvirila u jednom trenutku.

Dalji dok događaja dodatno podgreva sumnje – Marijana je posle žurke plakala u spoljnjem toaletu, gde ju je tešila Dalila, a potom su se domunđavale i u spavaćoj sobi. “Nemoj ništa da se sekiraš” – savetovala ju je Dalila, čije su reči fanovi na mrežama protumačili, između ostalog, i kao pokušaj da uteši Marijanu jer se uplela u aferu sa zauzetim dečkom.

Podsećanja radi, 31. maja, nakon što su Stefan i Marijana završili sami u ekonomskom dvorištu, zadrugarka je vidno utučena sama dočekala jutro, a suze ni tada nije mogla da zaustavi. Njeno ponašanje i raspoloženje se naglo promenilo, što su primetili i zadrugari koji su ubeđeni da zadrugarka “nešto” krije – ljubavne probleme o kojima nema hrabrosti (bar još uvek) javno da progovori.

srbijadanas.com