Početna Rijaliti Soba puna špriceva, infuzija, alkohola i lijekova: Ovako izgleda soba Viki Mitrović,...

Soba puna špriceva, infuzija, alkohola i lijekova: Ovako izgleda soba Viki Mitrović, baba Regina otključala i pokazala njen kutak!

U jeku drame zbog trudnoće Viktorije Mitrović i nasilničkog ponašanja i jezivih prijetnji njenog partnera Marka Osmakčića prema njoj, Kurirova ekipa posjetila je banatsko selo Pločice, gdje su porazgovarali sa zadrugarkinom babom Reginom Spasić.

Ona je otvorila i vrata Viktorijine spavaće sobe, iz koje je ona otišla u rijaliti, gdje je svakodnevno izložena nasilničkom ponašanju od strane Osmakčića.

Viktorijina soba se nalazi u posebnom dijelu kuće, koja je odvojena od dnevnog dijela. Iako se u prvi mah nećkala da otvori sobu, na kraju je pristala. Drži je zaključanu, kaže tako je najsigurnije.

– Prvi put medijima otvaram vrata unukine spavaće sobe. Vrata su ovdje stalno pod ključem, tako je najsigurnije. Odavde je Viki otišla u Šimanovce, na svoju ruku. Samo je na brzinu spakovala stvari i otišla. Nisam bila za to. Njena kćerka često traži od mene da je pustim da uđe u maminu sobu, ali to ne dozvoljavam. Nije to dobro za nju, poslije joj bude teško i samo zove majku – započela je priču Regina.

Soba mala, na prvi pogled jako skromna. Mali dvosjed na razvlačenje, kao i sobni bicikl na kome je Viktorija trenirala. Zidni kalendar nepromijenjen, još stoji na 2020. godini. U ormarima nema šta nema: najviše lijekova, infuzija, špriceva, alkoholnih pića.. Tu su i plišane lutke – nešto njeno, nešto kćerkino.

– Sve je ostalo kao što je ona ostavila. Ništa nisam dirala. Viktorija nije štedjela na garderobi. Mnogo stvari je odnijela, osam paketa odjeće smo joj mi slali, ko zna da li će ikad to vratiti nazad. Ima tu njene kozmetike, lijekova, pića, ali ne bih o tome. Imala je tu svoj mir, ali ona je tu najčešće samo prespavala – završava Regina.

ekskluziva.ba