Početna Rijaliti “U*IT ĆU JE, SA ROBIJE IZAĆI SA 40, TO MI JE OKEJ!”...

“U*IT ĆU JE, SA ROBIJE IZAĆI SA 40, TO MI JE OKEJ!” – Diskvalifikacija za Osmakčića i reakcija MUP-a!

Marko Osmakčić je potpuno izgubio kontrolu nad sobom i svojim riječima i djelima, otkako je saznao da je Viktorija Mitrović trudna.

On već tri dana pokušava da nagovori Mitrovićevu da abortira, jer ne želi sada dijete, a ne želi ga ni sa njom, a noćas su stvari eskalirale, i to u najgorem smjeru.

Marko je Viktoriji uputio jezive pretnje ubistvom, “ukoliko ne uradi kako joj je rekao”, a dok je Lazar Čolić Zola pokušavao da ga smiri i govorio mu da ne izgovara riječi zbog kojih bi mogao da odgovara pred zakonom, Osmakčić je udario još jače.

– Kad bude ubijena i nađena negdje kao pseto, jer nije htjela za svačije dobro da me posluša neka se zna da sam ja, ja već razmišljam o tome! Samo ne znam da li da je smaknem snajperom, da li da je prikoljem onako sa prigušivačem… Ili ćeš me poslušati, k*rvo! – šokirao je Osmakčić, a na društvenim mrežama su fanovi istog momenta reagovali na jezive prijetnje.

Gledaoci rijalitija, kao i kompletna javnost su potpuno zgroženi ponašanjem Marka Osmakčića, za kojeg traže hitnu diskvalifikaciju, kao i reakciju MUP-a!

Podsjetimo, ugovorima koje zadrugari potpisuju kada ulaze u rijaliti, strogo je zabranjeno nasilje bilo kakvog tipa, kao i otvorene prijetnje!

haber.ba