Početna Showbiz Saša Popović ima vozni park od 600.000 eura, a nosi i torbicu...

Saša Popović ima vozni park od 600.000 eura, a nosi i torbicu koja košta kao polovni auto! (Foto)

Bivši direktor „Zvezda Granda“ Saša Popović održao je audiciju u Banjaluci, gdje se prijavilo 98 kandidata.

Naime, Popović je izazvao opštu pometnju svojim automobilom, mercedes GL350, koji je vrijedan približno 70.000 eura.

Još jedan detalj koji je privukao pažnju bila je torbica Saše Popovića poznatog svjetskog brenda „prada“, koje se kreću oko 1,500 eura.

Podsjetimo, Saša Popović nedavno se pojavio na snimanju nove epizode “Zvezde Granda”, a tom prilikom je pokazao novu bijesnu mašinu za koju je pukao 150.000 eura. Njegov vozni park navodno košta 600.000 eura.

Popović je oduvijek bio fanatik automobila, a o tome je javno govorio:

– U to vrijeme je važilo pravilo da, ako imaš stan, ne možeš da kupiš kuću i obrnuto. Sjećam se, pojavio se kod nas „mercedes 190 E“, jedan primjerak je stigao u zemlju, baš kad smo te 1983. godine došli s turneje iz Australije, puni para. Odem da ga kupim, a oni kažu kako ga je već rezervisala gospođa Neda Ukraden, pa ne vrijedi ni što mogu odmah da iskeširam sav novac. Ipak, sedam dana kasnije su me zvali s objašnjenjem da je ona odustala i kupio sam ga. Inače, u to vrijeme sve pare koje smo zarađivali išle su na žiro račun. Inspekcija bi nakon koncerta odmah prebrojala karte i novac, a znalo se kome sve ide procenat: za opštinski porez, Crveni krst, dvoranu, pa državi i nama. Znam da sam te 1983. platio porez na ukupan prihod građana 200.000 maraka – rekao je svojevremeno Popović.

ekskluziva.ba