Početna Rijaliti Marko Osmakčić je oca samo par sati prije nego što mu je...

Marko Osmakčić je oca samo par sati prije nego što mu je rečeno da je preminuo uporedio sa Hitlerom: Isplivali detalji koji će naježiti cijeli Balkan!

Marko Osmakčić izveden je iz “Zadruge” zbog smrtnog slučaja u porodici. Naime, kako se saznaje, Markov otac Franjo izgubio je životnu bitku 8. juna.

Nekoliko puta je Marko tokom učešća spominjao porodicu, naglašavajući kako njegov otac radi tri posla, kako je sposoban i vrijedan, ali isto tako je komentarisao kako nema kontakt sa njim.

Iako je govorio da nisu previše bliski, sinoć mu se javno obratio i zatražio pomoć ni ne sluteći da je preminuo prije svega nekoliko sati.

U naletu bijesa i histerije, a tokom svađe sa trudnom djevojkom Viktorijom koju je nagovarao da ab.rtira, zamolio je javno oca za pomoć poprilično oštrim riječima.

– Oče pošto znam da si ti oko takvih stvari veoma smišljen, najveći psihopata, jači si od Hitlera, uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. u Zagrebu, pa će biti pametna. Priželjkivaće ab.rtus u osmom mjesecu – poručio je Marko svom ocu ne sluteći kakva ga tragedija čeka.

Isto tako, nedavno je pričao o djetinjstvu i odnosu sa Franjom.

– Djetinjstvo sam imao super, do sedme godine, savršeno. Moj otac radi po tri posla, išao je da zaradi kako je znao i umio. Preselili smo se u jedno mjesto, otac je kupio kuću i gurao nas je u sport. Radio sam tri sporta u isto vrijeme, fudbal, karate i malo tenis. Vidio sam da je pokušavao da nas gura. Otac je doživio veliku traumu sa 20 godina, izgubio je sestru. On je sebi rekao na način kako se izdešavao taj skandal, da hoće da ima ili da ga ne bude. On je godinama radio, puno zarađivao i tražio da se čuje za njega i da stekne sportsku slavu. Ja kao klinac sam shvatio da on mene gura, uvijek sam bio atletski građen, ali mi nije bilo jasno zašto sa tolikim forsiranjem.

– Bio sam četvrti razred i osjetio je šlifa za tenis, pa je mislio da ćemo obojica da se bavimo tenisom, jer ni od koga ne zavisiš. Meni i mom bratu se od savršenog djetinjstva sve preokrenulo u pakao, zbog forsiranja sa očeve strane. Bio je takav program, škola, presvlačiš se u autu, jedeš i odmah na terene. Otac nas je vodio na tenis, pokupio je fore kako treneri rade i počeo je da sprovodi svoju metodu sa nama. Koliko god da mi je otac pružao ljubavi, a kad je ušao u teniski svijet bio je fanatičan i sa strane je stavio očinsku ljubav – govorio je Marko.

ekskluziva.ba