Početna Showbiz ŽIKA JAKŠIĆ U VEZI SA OPASNOM PRAVNICU: Više od 10 godina je...

ŽIKA JAKŠIĆ U VEZI SA OPASNOM PRAVNICU: Više od 10 godina je mlađa, načisto ga zaludjela, od voditelja napravila novog čovjeka, evo kako

Žika Jakšić krije svoj privatni život kao zmija noge, a voditelj emisije “Nikad nije kasno” već dva meseca uživa u ljubavi sa advokaticom koja je više od deset godina mlađa od njega.

Jakšićev drug otkriva da ga je nova devojka potpuno smirila i da ga zbog toga više ne viđamo često kako se provodi po kafićima i restoranima.

“Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima, s obzirom da radi ozbiljan posao i takva vrsta marketinga joj ne treba. Oni se znaju dugo, imaju zajedničke prijatelje, ali se nikada nisu družili i bili nešto bliski. Pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i da izlaze zajedno i desile su se varnice. Žika je bio taj koji je morao malo više da se potrudi”, otkriva izvor Stara.

“Uživaju u ljubavi, počeli su i da žive zajedno i on se promenio od kada je sa njom. Voleo je pre ove veze da da sebi oduška, da se opusti sa društvom i uživa u vinu i nekoj žestini, ali od kada je u vezi, baš retko i izlazi i pije. Ma, nova ljubav ga je baš dovela u red, često se s njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke”, priča Žikin drug.

“Izludeo se on dovoljno, i u takvim je godinama da mu prija sada mir. Oni su najpre prijatelji, pa tek onda sve ostalo. Sada je u fazi kada mu prija da ima nekog sa kim će da podeli i probleme, i sreću, i da uživa u zajednici. Ostvaren je na svim poljima, samo eto, u ljubavi nije imao sreće, ali sada je i na tom polju ispunjen i zadovoljan. Nedavno se okupilo neko društvo i zvali smo ga, ali nije hteo da dođe, rekao nam je da hoće da odmara. Ma, totalno drugi čovek. Ono što je njemu najvažnije od svega, njegovi sinovi su lepo prihvatili njegovu partnerku i ona njih”, završava izvor.

Voditelj se nedavno pojavio na jednoj privatnoj proslavi, gde mu je društvo pravila nova devojka koju nije ispuštao iz naručja.

kurir.rs