Početna Rijaliti Povratak otpisanih u Zadrugu 6: Ona dobija najveći honorar u historiji rijalitija,...

Povratak otpisanih u Zadrugu 6: Ona dobija najveći honorar u historiji rijalitija, njoj daju posebne uslove, a on ulazi s nanogicom

Najveće rijaliti zvijezde iz proteklih pet sezona “Zadruge” navodno će ući i u šestu, koja počinje u septembru! Kako mediji šuškaju, u “Bijelu kuću” na jesen ponovo će se useliti Kristijan Golubović i njegova trudna vjerenica Kristina Spalević, kao i Stanija Dobrojević i njen bivši momak Marko Marković.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ovog puta pod ruku sa svojim ocem Karađorđem! Među zadrugarima trebalo bi da bude i kaskader Uroš Ćertić, koji je proteklih mjeseci u žiži jer je javno priznao da je rasturio brak voditeljki “Slagalice” Mariji Veljković.

Među zadrugarima ponovo će se naći najintrigantniji par iz ove sezone Dalila Dragojević i Filip Car, producenti su već počeli da pregovaraju sa njima.

– Car je već pristao da u septembru, treću godinu zaredom, uđe u rijaliti! Definitivno je riješio da ostavi Dalilu, ali vjerujemo da će pokleknuti već na jesen, jer i ona je na spisku “novih” zadrugara. Dalila se zasad nećka, čak je pomenula da hoće da provede ljeto sa Anđelom Rankovićem, ali skoro sigurno je da će ponovo ući u “Zadrugu” jer će dobiti možda i najveći honorar u historiji rijalitija – priča dobro obaviješten izvor Informera.

Kristijan i Kristina su vezu započeli u “Zadruzi 3”, a poslije godinu dana pauze ući će i u petu sezonu.

“Njih dvoje su u petak imali sastanak na Pinku. Kristini je obećano da će imati neke povlastice, s obzirom na to da je trudna”, priča izvor.

Uskoro će doći Stanija i njen bivši dečko Marko.

Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da „pravi priču”, vjerujemo da će pristati da uđe baš sa Markom”, priča sagovornik.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne s nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađorđem.

– Dobio sam ponudu i prihvatiću je”, kratko je rekao Karađorđe.

Među zadrugarima trebalo bi da bude i dokazani zavodnik Uroš Ćertić, koji je nedavno otkrio da je bio u šemi sa voditeljkom Marijom Veljković. S obzirom na to da mu prijeti robija, jer je prijetio pištoljem u banci očekuje se da će u rijaliti ući sa nanogicom.

– Mogao bih da budem prvi učesnik Zadruge sa nanogicom”, rekao je Uroš.

Informer.rs