Početna Rijaliti PARE DALI NA RUKE: Evo koliko su Luna i Marko platili imanje...

PARE DALI NA RUKE: Evo koliko su Luna i Marko platili imanje – grade etno selo, prave pečenjaru i bazen

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković pokreću novi biznis i planiraju da, od svog placa koji su kupili u Banatu, naprave malo etno-selo za svoj odmor, ali i za izdavanje za razne vrste proslava.

Prve komšije Lune i Marka, od kojih su kupili plac, objasnili su kako je do toga došlo.

 

 

– Njih dvoje su od nas kupili plac. Mi smo to počeli da gradimo pre nekoliko godina, ali smo stali. Sve je bilo u ovom stanju koje vidite kad su to kupili od nas krajem prošle ili početkom ove godine, slagaću vas sad. Samo su oni ploče udarili naknadno, bunar i sve ostalo je već bilo od ranije. Imanje smo im prodali za 10.000 evra, sve su dali unapred na ruke. Plac ima 16 ari, kuća oko 150 kvadrata. Moraju oni još mnogo toga ovde da rade i da ulože najmanje još 10.000 evra, ako ne i više. Ali kada završe, biće im bombona. Dogovorili smo se da im zidam i pečenjaru, hoće i bazen da naprave. Neće ogradu da stavljaju, sve će okolo da bude drveće. Pravo malo etno-selo. Milina – započeo je priča domaćin Božurika.

Njegova supruga Zora otkrila je da su Luna i Marko za selo Mramorak i plac čuli od njihove zajedničke prijateljice i da su se odmah oduševili viđenim.

– Oni imaju ovde neku prijateljicu. Pričali su da žele da kupe kuću, ona im je našla plac tu kod nas. Ona ih je dovela kod nas i odmah su se oduševili. Dosad su bili ovde tri-četiri puta da vide kako idu radovi. Sedeli su baš ovde kod nas. Super su oni, ljubazni su sa svima. Svi su se oduševili kad su čuli da su došli u Mramorak. Anabela nije bila do sada, bio je Markov brat i njegova pokojna majka, malo pre smrti. Bila je baš bolesna, videlo se da joj nije bilo dobro – prisetila se ljubazna komšinica Zora.

Još jedan komšija imao je samo reči hvale za njih.

– Lepo je što će se ovde skućiti, imaju malo dete. Bolje i ovde da su kupili plac na selu, nego negde stan u gradu. Ovo je investicija, svi beže sad na selo – rekao je komšija.

srbijadanas.com