Početna Rijaliti OZVANIČILI VEZU – NOVA LJUBAV U ZADRUZI: Niko nije imao pojma šta...

OZVANIČILI VEZU – NOVA LJUBAV U ZADRUZI: Niko nije imao pojma šta se dešava između njih

U toku sinoćnje podjele budžeta ovonedjeljnog vođe Mine Vrbaški, ona je mali budžet dala Zoli.

-Zola brate, sori (smijeh). Što se Zole tiče, žao mi je, nećeš biti jedini kome ću dati mali budžet, a da mi je drag. Imali smo par ratova zbog Miljane, ali sam ove sezone super. Ovo što se dešava sa Nevenom, ranije sam komentarisala: “Što si je otkačio?” , a sada vidim da sve ispada da je to zarad kadra. Možda je ona iskrena u neku ruku, možda i ne, ti najbolje znaš – rekla je Mina.

Od jutros smo u vezi – rekao je Zola.

Ono njeno ustajanje i teatralisanje: “Čime je on mene povrijedio” – rekla je Mina.

– Na neki način se jesam ograđivao, zbog nekih dešavanja. Nemam nikakvu grižu savest, ušao sam vezu, lijepo nam je. Vidi, meni je fino, uživam sa njom i super nam je, a vidjećemo u nekom narednom periodu. Nema te osobe prema kojoj sam osjećao emociju, a da sam ušao u odnos – ubacio se Zola.

Naredne budžete dala je Ani Jovanović i Sanji Grujić.

Sledeći mali budžet ću morati da dam i Ani. Ja sam iznijela neke stvari od spolja, nisi loš lik. Ti znaš da podbodeš,a nekad ne. Rekla sam ti da treba da komentarišeš. Super si mi, nema zle krvi između mene i tebe. Iskreno ti ovo govorim – rekla je Mina o Ani, pa je prešla na Sanju:

Sanja je neko koga obožavam sa njenim pričama o tome kako je zapalila kuhinju. Imala je dečka, izašla je u klub sa drugim dečkom, pa je pozvala svog dečka da je odveze sa ovim dečkom, pa nije shvatila šta je uradila. Ti si neko ko dobro zapaža, volim što pričaš ravno, to mi drži pažnju. Nisi ti nešto bum uradila, pa da se povučeš. Volim da se družim sa tobom. Isto kao što sam rekla i Ani, između mene i tebe ne postoji zla krv, čak šta više, volim sa tobom da popričam, jer mi kažeš uvijek iskreno mišljenje – rekla je Mina. prneosi “Novi“.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

haber.ba