Početna Rijaliti TO SE DIJETE NEĆE RODITI! Osmakčić zapjenio od bijesa, želi da Viki...

TO SE DIJETE NEĆE RODITI! Osmakčić zapjenio od bijesa, želi da Viki abortira, ona odbrusila: Tražiću da potpiše da se odriče djeteta!

Viktorija Mitrović je tokom pretresa u hotelu saznala da je trudna sa Markom Osmakčićem i od tad ne prestaje da plače. Ona kuka i pita se šta je Bogu zgrešila. Voditelj Milan Milošević je zajedno sa njom pošao do Bele kuće, gde su zadrugari saznali ovu informaciju.

– Prošli put kad sam ostala trudna, bila sam sa mužem u najvećem haosu, trebalo je da idem u sigurnu kuću. Marku i meni veza nije nikad gora sad, rekla je Viki.

– Ostala si trudna sa osobom zbog je trebalo da ideš u sigurnu kuću. Sad pričaš za Marka nikad gori odnos. Nije mi jasno da nastavljaš da imaš odnose – iskritikovao ju je Stefan Karić.

– Na ono sam bila primorana, dok mi se baba i deda nisu javili, a ovo mi nije bilo moranje, zato sebe krivim! – plakala je Viki.

– Ja ne bežim od odgovornosti, ako treba, situaraću to dete, ali nije situacija, nije dobar spoj! – urlao je Marko.

-Ja želim poziv sa bakom, ako meni baka da znak da mogu dete da rodim, ja ću ga roditi, Marko se ništa neće pitati! I to je to! – dodala je Viki.

– Sutra će Viktorija vaditi krv i znaćemo 100% – dodao je Milan.

– Svi koji kažu da treba da se rodi dete su retardi! Ja znam da ona hoće da me veže detetom, sve što nudim! – urlao je Marko.

– To dete se neće roditi, nije mi drago, ne znamo da li ćemo ni biti zajedno, nije prava osoba, rekao je Marko.

– Idem sutra u produkciju, zovem advokata da potpiše da se odriče deteta, pa da vidimo kad bude video sliku, rekla je Viki.

– Mrzim je iz dna duše, rekao je Marko.

Kurir.rs/M.M.