Početna Rijaliti Saznali uživo na TV-u da je trudna, deda Stojan je se odmah...

Saznali uživo na TV-u da je trudna, deda Stojan je se odmah odrekao: Nek se ta pros..tutka ne vraća kući!

Učesnica “Zadruge” Viktorija Mitrović sinoć je uživo u programu saznala da je trudna s Markom Osmakčićem.

Viktorija je uradila test na trudnoću uživo u emisiji “Izbor potrčka”, a čim su se ukazale dvije crtice, pala je u očaj i briznula u plač! O ovoj drami su uveliko raspravljali sami akteri Viki i Marko, zajedno sa svim zadrugarima za crnim stolom, a novinari su odmah kontaktirali Viktorijinu porodicu iz sela Pločica kod Kovina.

Viktoriju su, podsjetimo, odgajali baba Regina i deda Stojan, koji joj čuvaju kćerku dok im je unuka u “Zadruzi”, a vijest o njenoj trudnoći ih je zaprepastila. Viktorijin deda Stojan u izjavi za Pink.rs javno se odrekao unuke koja ga, kako kaže, više u životu ne interesuje.

– Molim?! Trudna?! Ne zanima me, ne interesuje me to u životu! Nek rađa, nek ab.rtira, ne zanima me Viktorija više – u kući neću da je vidim, nek mi ne dolazi ovdje! Ovdje samo može da dođe po dijete svoje i nek je vodi, više me ne zanima. Ako ne dođe po ovo dijete da ga vodi, lično ću ja da je dam njenom ocu, pa nek rade šta hoće – u dahu priča Stojan i dodaje:

– Viktoriju u životu više neću da vidim, obrukala me je za cijeli život! P…a joj materina, ološ jedan, neću više da me bruka! Ponavljam, u kuću nek mi ne dolazi! Samo nek ovo dijete vodi! Lijepo sam joj rekao da ne ulazi tamo, ona ušla zbog s.ksa?! Zbog s.ksa je ušla, a toliko je imala s.ksa po Beogradu, pa pros..tutka je bila! Lijepo su joj sve Miki i Lepi Mića pričali. Ne zanima me, nek ab.rtira, nek radi šta hoće, neću da je vidim više nikad u životu – poručuje Viktorijin deda.


.
ekskluziva.ba