Početna Showbiz JESTE LI PRIMIJETILI PROMJENU NA DALILI OMEROVIĆ? PRELIJEPO, ZAR NE?!

JESTE LI PRIMIJETILI PROMJENU NA DALILI OMEROVIĆ? PRELIJEPO, ZAR NE?!

Dalila Omerović jedno je od najpoznatijih televizijskih lica u Bosni i Hercegovini.

Gledate je svakodnevno u “Otvorenom studiju”, emisiji koju Hayat TV emitira od ponedjeljka do petka od 16 sati.

Dalila je jedna od onih za koju urednici imaju običaj reći da će se snaći u bilo kojem televizijskom formatu. Nakon briljantnog uspjeha koji je bio evidentan kroz Ramazanski program, ova lijepa voditeljica brzo se snašla u novom, starom projektu. Zapravo vratila se u “Otvoreni studio” u kojem smo je gledali prošle i početkom ove godine.

U svemu što radi, ističe, najveća podrška su joj prijatelji i naročito porodica.

Moji roditelji su me naučili nekoliko važnih životnih lekcija. Jedna je da, što god u životu radio, najvažnije je ostati čovjek, ali i da sve u životu mogu sama. Zato su mi roditelji najveća inspiracija i poticaj da sve što radim, radim najbolje što znam – kazala nam je svojevremeno Dalila.

 

Iako nije jedna od onih koje vole eksperimentirati novim izgledom, frizurom, bojom kose, Dalila je ovih dana napravila malu promjenu. Zahvaljujući svojoj frizerki Aidi Ajdinović, vlasnici najpopularnijeg sarajevskog Frizerskog salona “Magic by Aida” malom promjenom Dalilina ljepota je još više došla do izražaja.

Naime, u frizerskom salonu na Čengić Vili, gdje se brinu o njenoj kosi, odsjekli su joj šiške što je učinilo znatno mlađom.

“Sad izgleda kao djevojčica”, jedan je od komentara.

Preslatko, zar ne?

hayat.ba