Početna Zanimljivosti Princ Luis opet napravio haos u kraljevskoj loži: Cijeli svijet gleda u...

Princ Luis opet napravio haos u kraljevskoj loži: Cijeli svijet gleda u njega! On je veća zvijezda od svih članova kraljevske porodice!

Princ Luis (4) nedavno je oduševio cijeli svijet svojim smiješnim grimasama na balkonu Bakingemske palate, a sada su ga opet snimili dok je pravio niz novih urnebesnih izraza lica gledajući povorku u čast kraljice Elizabete, koja mu je sudeći prema fotografijama, bila nedovoljno zanimljiva.

Naime, mali princ je sjedio u kraljevskoj loži kako bi zajedno s mamom, Kejt Midlton i sestrom, princezom Šarlot, prisustvovao povorci zadnjeg dana proslave platinastog jubileja svoje prabake, kraljice Elizabete II. Uz njih su bili princ Džordž i princ Vilijam.

Sudeći po fotografijama, Luis je jednostavno odbijao da sjedi mirno. Sve vrijeme je pokazivao prstom i gestikulirao, neprestano postavljajući pitanja svojoj majci. Plazio se, zijevao, mrštio, pa na kraju i prekrio lice rukama nakon što se, izgleda, zasitio parade.

U jednom trenutku, Majk Tindal, koji je sjedio iza Luisa, napravio je šaljivi gest “Gledam te” malom princu nakon što je stavio prste u uši.

Luis se zatim umorio od sopstvenih ludorija, pa je odlučio da neko vrijeme mirno sjedi u krilu svog dede, princa Čarlsa.

ekskluziva.ba