Početna Showbiz Maštala o vjenčanju, sama srušila bajku: Draško Stanivuković preko ovoga Tanji Savić...

Maštala o vjenčanju, sama srušila bajku: Draško Stanivuković preko ovoga Tanji Savić nije mogao da pređe!

Draško Stanivuković zaprijetio Tanji Savić raskidom, jer ga je njen gest objavljivanja fotografije u vjenčanici razbijesnio.

Naime, Tanja je fotografiju sa snimanja spota u vjenčanici, za koji su mnogi mislili da je sniman u Banjaluci objavila na mrežama i tako navela pratioce da pomisle da se udala za Draška.

Ipak, spot je sniman u Beogradu, a ovaj marketinški trik kome je pjevačica pribjegla razbijesnio je Draška. Draško Stanivuković zaprijetio je Tanji raskidom, pišu mediji.

– Tanja je željela da privuče pažnju i da stavi do znanja da je i dalje sa Draškom, mada mnogi misle da mu je ovim gestom poručila svoje želje. Kako se tagovala u Banjaluci, Draška su zvali sa svih strana da ga pitaju o tajnom vjenčanju sa pjevačicom. Draško se mnogo iznervirao, jer ne želi u to da bude upleten, ionako mu svi govore da se o njemu najmanje piše u političkom smislu, od kada je sa Tanjom. Pozvao ju je istog dana i objasnio da ne želi da se povlači po tabloidima, kao i da je najbolje da raskinu ukoliko je to njen cilj – kaže dobro upućeni izvor za “Star”.

– Tanja se izvinjavala i rekla da joj je samo bilo slatko da napravi foru, da nije mislila ništa loše i da je bila ubijeđena da će svi shvatiti da ona snima spot. Plakala je i obećala Drašku da će od sada više računa voditi o svojim objavama i načinu na koji se šali.

ekskluziva.ba