Početna Showbiz Komšija želi da kupi stan pokojnog Vidoja, Miša Grof ni da čuje:...

Komšija želi da kupi stan pokojnog Vidoja, Miša Grof ni da čuje: Haos na Vračaru zbog skupocjene nekretnine!

Stan na Vračaru Vidoja Ristovića (44), koji je prošle nedjelje iznenada preminuo od posljedica respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića, žele da pazare komšije iz kraja. Ta nekretnina je u vlasništvu njegovog oca Miše Grofa, koji, kako saznajemo, zasad nema namjeru da je prodaje. To za Kurir priča zainteresovani kupac.

– Dok je Vidoje bio živ, imao je mnogo ponuda za tu nekretninu. Ja sam ga lično nekoliko puta pitao da mi proda taj stan. Šalili smo se da će i meni da krene u životu ako tu budem živio. Stan se nalazi na trećem spratu i odlično je pozicioniran. Takođe, ima lijep raspored i na cijeni je. Iako je imao dosta ponuda, on nije imao namjeru da ga prodaje, ja sam mu nudio odličnu cijenu. Mnogo bolje nego što bi mu agencija prodala. Njegov otac odlučuje, tako da vjerujem da je Vidoje odbijao prodaju i zbog njega. Tako je i sada. Miša neće da čuje. Pored mene, znam sigurno da ima još nekoliko zainteresovanih kupaca koji čekaju da prođe određeni period i da biznismenu ponude određeni iznos za taj stan – priča naš izvor.

Prema njegovim riječima, Vidoje je bio omiljen komšija. Uvijek ljubazan i fin, zato je i svima teško pala njegova smrt.

– Bio je dobar. Gradski lik. Volio je žene, život, provod, muziku i umjetnost. Nekoliko puta sam bio u njegovom stanu, mnogo ima umjetničkih djela. Predstavio bih vam se ja, ali nije situacija. Ako budem uspio da ispregovaram s njegovim ocem oko kupovine stana, javno ću da se slikam. Volio bih da ga kupim jer ta zgrada ima vrijednost i uvijek će biti na cijeni. Vidoje je mogao da živi gdje god je poželio. Neka mu je laka zemlja, bio je dobar komšija – završava naš sagovornik.

ekskluziva.ba