Početna Showbiz Kaća Grujić prvi put o skandalu na svadbi s novinarima: Ovako se...

Kaća Grujić prvi put o skandalu na svadbi s novinarima: Ovako se pravda zbog haosa pred hotelom pa spomenula incident s limuzinom!

Glamurozno vjenčanje, na kojem je prisustvovalo 500 zvanica, pjevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića obilježio je i skandal ispred hotela kada je obezbjeđenje reagovalo i otjeralo novinare.

Katarina je sad odlučila da ispriča svoju verziju događaja sa njenog najljepšeg dana u životu. Ona je rekla da su novinari ispoštovani.

“I dalje smo u euforiji i uzbuđenje se još nije smirilo. Pričala sam sa Markom ova dva dana i bilo nam je savršeno, mnogo nam je brzo prošlo. Slavili smo dva dana. Jedan dan u hotelu, drugi smo bili kod mene kući, bilo je mnogo gostiju. Bilo je savršeno, žao mi je što je brzo bio kraj”, prvo je rekla Kaća, a onda se nadovezala na skandal koji se desio ispred hotela kada je obezbjeđenje otjeralo novinare.

“Ja sam prvi put te naslove vidjela tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bezveze da sam imala telefon kod sebe. Kad sam vidjela, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu”, rekla je Kaća.

“Stvarno nije istina da smo mi tjerali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Poslije 40 minuta, poslije slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli.”

“Imali su snimke od deset sati ujutro ispred moje kuće, ispred restorana. Svaki put smo stali, slikali se. Ispred crkve su nam ulazili u limuzinu, ako ćemo o skandalu, isto tako nije problem da pošaljem sliku iz limuzine kako jedan novinar otvara na silu vrata i ulijeće u limuzinu, a ja sam sam podigla vjenčanicu, jer sam bila mokra od vrućine. Možemo da pošaljemo te snimke pa da vidimo šta je skandaloznije, to ili dok mi dvadeset ljudi gazi u crkvi. Sedam puta su mi stajali na vjenčanicu, na veo, da li je trebalo da padnem da bi novinarima bilo zanimljivo”, rekla je Katarina u emisiji Vikend Premijera.

“Trebalo je da sačekaju da im damo izjavu, ali su iz nekog njihovog razloga otišli. Bili su maksimalno ispoštovani i bilo je posluženje. Ne znam šta sam pogrešno uradila, a ja sam uživala u tom danu”, otkrila je Katarina Grujić.

Kaća je otkrila i da vjenčanje nije koštalo pola miliona eura, to bi bilo tako da živi u Monte Karlu.

ekskluziva.ba