Početna Rijaliti RASKID UŽIVO U EMISIJI! Car i Dalila stavili tačku na ljubavnu vezu!...

RASKID UŽIVO U EMISIJI! Car i Dalila stavili tačku na ljubavnu vezu! Njena pokvarenost ga dovela do pucanja! (VIDEO)

Gotovo!

Nakon priznanja Filipa Cara da voli Dalilu Dragojević, Darko Tanasijević je zamolio nju da komentariše:

Ja ovo napamet znam, iskreno ja smatram da on nije u odnosu jer me voli, već da je ovo postala stvari navike – rekla je Dalila.

Dalila vidi se da te voli – dodao je Darko.

Nema tu borbe za odnos, ovde se stvari vrte u krug. Ne smatram da on želi sa mnom da izađe napolje. To su moje paranoje, moji strahovi. Koga mleko opeče taj i u jogurt duva, on je meni usadio sve to i paranoju i strahove koje mi je on usadio.

Evo u pravu je, ja ću sada sve da pitam šta misle, pitajte ljude za Dalilu, ljudi bi rekli da voli mene, pa da bi se vratila Dejanu – vikao je Car i kada se sukobio sa Daliom a u temu se umešao Lepi Mića.
On je hteo da objasni da su svi zadrugari ubeđeni da je njemu u glavi Dalila, a za Dalilu to ne bi rekli, tu bi bio i Dejan i Anđelo – dodao je Darko,.
Ja vas pitam što vodimo polemike o tome kada ja sve kažem. Kod mene postoji samo jedna devojka, a kod njega više njih – vikao je Car.
Što je onda Car ka*ao druge ako voli Dalilu – vikao je Mića.
Ja ne znam šta da kažem više, ja kažem da se priča o našem odnosu, on naše probleme rešava sa zadugarima, a ja sa njim. On sve iznosi sa drugima a ja sama. Mi treba da se raziđemo i nek narednih trideset dana radi šta hoće, nek je*e koga hoće, a mene neka komentariše ko hoće – rekla je Dalila.

Ja molim da ustane neki zadrugar koji misli da u Filipovoj glavi postoji neka druga žena – rekao je Darko i niko nije ustao.
Ovo nikome nije zanimljivo, oni se vole a rapsravljaju se oko gluposti – rekao je Karić.
Ima ta snage za sve pa i da se svađa. Ona je ta koja tumači sve i poverenje i da li je volim i sve. Koji predlog imaš Dalila. – rekao je Car.
Da se raziđemo i da se ne pogledamo nikada više ni da mi priđe kada plačem, pusti me da crknem u svojim mukama – rekla je Dalila.
Evo to ti je to, ali da umre u svojim mukama, ona to namern priča – rekao je Filip.

Ma katastrofa meni je dosta svega – rekla je Dalila,.
Ja svaki dana slušam nešto, kako varam, kako lažem, kako ne volim, kako sam ovakav, onakav.. Ja da slušam Đedovića i ostale – vikao je Car.
Ma mene ne zanima ništa, ti se osvrćeš na Đedovića – vikala je Dalila.
Ja ne mogu više da budem sa njom, neka crkne, ne mogu više.. Ja sam sve vreme bio tu, ne mogu više, nabijem sve na ku*ac i Šepak, i narod i Crkvinicu, ne mogu više ništa, muka mi je od nje – vikao je Car.
Eto to je zaključak, nema voljenja, nema priče, to bi tako bilo napolju. Ne voli on nikoga. Ovo je isitna, ja se sa tim suočim lepo, kraj, nema više, imam ja mozga, nisam ja budala – vikala je Dalila

 

pink.rs