Početna Showbiz Preminula misica i njen dečko Stefan Karić imali su filmsku ljubavnu priču

Preminula misica i njen dečko Stefan Karić imali su filmsku ljubavnu priču

Dijana Milojković i Stefan Karić bili su u vezi u trenutku kada je misica saznala da je teško bolesna. Tada je obrijala glavu, a Stefan je odlučio isto to učiniti.

Misica Dijana Milojković preminula je u 33. godini nakon duge i teške bolesti. Od nje se emotivno oprostio i njen bivši dečko Stefan Karić koji je aktuelni učesnik rijalitija Zadruga, a mediji u Srbiji prenosili su kako je Stefanova i Dijanina priča bila filmska, a o tome možete pogledati ovdje.

Kada je saznala da je bolesna Stefan je bio uz nju i bio joj je podrška. Dijana je ubrzo nakon saznanja da ima rak obrijala glavu, a njen tadašnji dečko Stefan je u znak podrške i sebi obrijao glavu. Zajedničke fotografije nakon toga su objavili i na društvenim mrežama.

– Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga – napisala je tada Dijana. Stefan je bio ludo zaljubljen u Dijanu pa osim što je obrijao glavu je istetovirao i njeno lice na svom tijelu.

– Hvala ti na svim danima provedenim s tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe ! Počivaj u miru, Dijana moja! Zauvijek tvoj, Stefan.

Ispod kroz video pogledajte zašto Dijanu Stefan dugo nije mogao da preboli:

Večernji.hr