Početna Showbiz ESTRADNI RAT TRAJE GODINAMA! Šerif Konjević ne može da oprosti uvredu Harisu...

ESTRADNI RAT TRAJE GODINAMA! Šerif Konjević ne može da oprosti uvredu Harisu Džinoviću: Imam i snimak pogodilo me to što je rekao

Važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, postigao je veliki uspeh, a decenijama unazad nosi epitet najtraženijeg pevača.

Šerif Konjević gostovao je u emsiji “Sceniranje” na Kurir televiziji, gde je sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić govorio o svom životu, karijeri, ali se dotakao i svojih kolega.

Dugo se pisalo da je u svađi sa Harisom Džinovićem, a kako je otkrio Konjević Ljilji Stanišić u “Sceniranju”, pravi razlog je taj što je Haris u jednoj emisiji rekao da Šerif Konjević kopira Šabana Šaulića i to bezuspešno.

– Ja imam i snimak gde je on rekao da ja čitavog života kopiram šabana Šaulića, ali da ne mogu da ga iskopiram. To je pogrešna teza, ja sam radio sa svim najboljim autorima u Srbiji i svi oni znaju kakav sam ja čovek – kaže Konjević.

– Nemam ništa protiv Džinovića, možda on i ne zna šta je rekao. Svako peva na svoj način, svi mi imamo neke bojice od nekog kolege, a svako ima svoj stil. Ja mislim da je on vrhunski interpretator, ali voleo sam da me nekada u životu pozove i da mi kaže da se šalio – kaže Konjević.

– Ja njega volim i cenim, mi smo se sretali i posle toga, ali on nešto zateže – kaže Šerif Konjević.

Kurir.rs