Početna Rijaliti Budio sam se usred noći i drmao je da vidim da li...

Budio sam se usred noći i drmao je da vidim da li diše: Karić ronio suze zbog pokojne Dijane, otkrio šta mu govori u snovima!

Stefan Karić progovorio je o preminuloj misici Dijani Milojković, koja je bila njegova najveća ljubav u životu. Video priču o njima možete pogledati ovdje https://youtu.be/LQ7ENcn5PMc

Ona je izgubila bitku sa opakom bolešću 2019. godine, a Karić svaki put zaplače na pomen njenomena. Sada je otkrio da je tokom veze sa njom često strahovao da li je živa.

“Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je”, govorio je Stefan kroz suze i dodao:

“Sanjam je, kaže mi: “Ovjde mi je prelijepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš”.

“Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubijeđena da kad-tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze.”

” Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvijek tvoj Stefan”, oprostio se Stefan od Dijane tada uz snimak na kom pjeva “Da se opet rodim” dok mu ona sjedi u krilu.

Podsjetimo, Dijana je preminula u 33. godini, 22. jula 2019. Više od dvije godine vodila je borbu sa opakom bolešću. Dijana je mis Evrope iz 2014. godine, a svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji se ugledaju na nju.

Izvor: Kurir