Početna Rijaliti “NE SLIKAM SE GOLA, NE DA MI DEČKO!” Na rođendanu Ane Korać...

“NE SLIKAM SE GOLA, NE DA MI DEČKO!” Na rođendanu Ane Korać se pojavio njen novi izabranik – spremio je iznenađenje

Otkrila nam je šta najviše voli da dobije na poklon

Starleta Ana Korać danas proslavlja 28. rođendan u jednom prestižnom hotelu u Beogradu. Bivša zadrugarka je za ovu priliku odabrala provokativnu, usku haljinu, sa velikim prorezima.

Zvanice su tek počele da pristižu, a među prvima su došli Luna Đogani i Marko Miljković. Za dobru zabavu zadužen je pevač Šako Polumenta i Akapulko bend.

Na samom početku, slavljenica je bila voljna da nam otkrije da li će se i njena misteriozna, jača polovina večeras naći na žurci.

– Tu je negde unutra, ja ga ne krijem, pronađite ga sami. On ne želi da se eksponira javno, ja bih najviše volela da prošeta večeras ovim crvenim tepihom. Ne znam šta mi je kupio, nisam mu ništa rekla. Volim iznenađenja, pogotovo igračke. Plišane igračke, da naglasim – istakla je Ana.

Na pitanje da li je rijaliti zvezda Maja Marinković pozvana, Koraćeva je odgovorila:

– Maja Marinković nije pozvana, mi se ne družimo, ali ako hoće neka dođe, nemam ništa protiv. Neka proba – rekla je starleta kroz smeh.

Svi njeni najbliži su večeras tu, osim njene najbolje drugarice Soraje.

– Volela bih da Soraja sleti, ali to nažalost nije moguće. Mi volimo more, ide lepo vreme, negde ćemo proslaviti. Ona mi jedina fali večeras ovde, svi drugi koji treba su tu – istakla je ona.

Kada smo je pitali da li bi se slikala naga za poznati časopis, Ana Korać je dala iznenađujuć odgovor.

– Ranije bih, sada ne. Ne da mi dečko (smeh). Šalim se, prerasla sam nekako to – odgovorila je Ana.

Koraćeva je pričala i o povratku u rijaliti svet, svojim prijateljima, poklonima i željama, a sve to možete poslušati u videu ispod.

srbijadanas.com