Početna Rijaliti I ONA PLAČE KOD KUĆE?! Nakon Anđelovog emotivnog brodolom, oglasili se oni...

I ONA PLAČE KOD KUĆE?! Nakon Anđelovog emotivnog brodolom, oglasili se oni – otvoreno progovorili o Teodori

Iskreno!

Nakon što je sinoć u Beloj kući Anđelo Ranković prolio more suza zbog prikazanog snimka svoje bivše devojke i zadrugarke, pevačice Teodore Džehverović, on je priznao da još uvek nije preboleo njihov raskid i da mu je klip vratio stare i bolne uspomene.

– Čuo sam šta se desilo, ali iskreno ne bih komentarisao to… On je svaki drugi dan zaljubljen u drugu devojku, što unutra, što van rijalitija. Možda i ona plače, ali ne na TV-u, nego kod kuće ispod jastuka. Nemam pojma, kad izađe, pitaću ga. Nisam u toku, čuo sam samo šta je bilo – rekao je kratko Manuel Stojanović za domaći portal.

Nakon Manuela, ovu situaciju je prokomentarisao i bivši zadrugar, Stefan Šebez, koji je podržao svog prijatelja i uputio mu reči utehe i razumevanja.

– Ne bih komentarisao tu temu, on najbolje zna kako mu je, a ja mu želim da se što pre uzdigne i izađe iz tog stanja. Vidi se da mu je jako teško, ali izguraće on to, ostalo je još malo do kraja, biće to sve kako treba – siguran je Šebez u izlaganju za domaći portal.

srbijadanas.com