Početna Showbiz EMININ BIVŠI SE OŽENIO MLAĐOM 20 GODINA: U ambasadi u Rimu rekli...

EMININ BIVŠI SE OŽENIO MLAĐOM 20 GODINA: U ambasadi u Rimu rekli “Da”, a mlada je jednim detaljem skroz iskopirala Jahovićku

Bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal oženio se svojom dve decenije mlađom izabranicom Melis Sutšurup, a na večnu ljubav zakleli su se na romantičnoj ceremoniji u Rimu.

Venčanje se održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a gala slavlje za porodicu i prijatelje trajaće čak 3 dana. U letovalištu Marmaris svadba za oko osamdeset zvanica trajaće od 10. do 12. juna.

Smeštaj i prevoz za gala proslavu gostima je obezbedio mladoženja. Par će 10. juna organizovati “grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra.

Par, koji je u vezi već tri godine sudbonosno da izgovorio je u Rimu, u prisustvu svedoka, a tim povodom, mlada, koja je po svemu sušta suprotnost Mustafinoj prvoj ženi nosila je atraktivno belo odelo.

Podsetimo, turska muzička zvezda prvo venčanje sa Eminom Jahović u Istambulu takođe je basnoslovno platio, a tom prilikom mladenci su izgledali ovako.

A jedan detalj obe mlade su imale isti – mrežica preko lica.

kurir.rs