Početna Rijaliti RASKINULI ELENA I FRAN! Pukla tikva nakon Zadruge – Pujas se oglasio,...

RASKINULI ELENA I FRAN! Pukla tikva nakon Zadruge – Pujas se oglasio, pa progovorio o svemu!

Fran Pujas nakon što je napustio rijaliti “Zadruga”, razvezao je jezik o bivšim cimerima, a otkrio je i da je stavio tačku na vezu sa pjevačicom Elenom Kitić .

Kako si, da li si se privikao na život van Zadruge?

– Iskreno, još se oporavljam, katastrofalne su scene u kući. Treba sve to doživjeti i preživjeti. Još se nisam skroz oporavio, sumnjam da ću se brzo oporaviti – rekao je Fran Pujas.

Šta te je šokiralo po izlasku iz Bijele kuće? Da li si imao vremena da pogledaš neke situacije između zadrugara?

– Šokirali su me Dalila i Car, onda Gruja i Mima, to su mi dvije najkatastrofalnije teme. Nisu normalni, ne želim da gubim vrijeme i pričam o njima, ukratko – nisu normalni! – istakao je Pujas.

Đedović je rekao da Car nikada neće oprostiti Anđela Dalili, kao što nije tebe Mini i da će Dragojevićka proći isto kao Vrbaški prošle godine?

– Što se toga tiče, slažem se 100% sa Đedovićem. Mislim da će Car završiti sa njom čim izađu iz “Zadruge” – poručio je Fran.

Da li si se čuo sa Davidom Dragojevićem? Prošlog puta niste stigli da se vidite, a u međuvremenu je došlo do pogoršanja odnosa između Dejana i tebe?

– Nismo. Pretpostavljam da je to bilo zbog onih sukoba sa Dejanom. Ja mislim da nisam direktno ulazio u sukobe sa njim. Dejanu želim sve najbolje, ali je ispao loš prema nama. Ja sam naravno zauzeo stranu Marka i Sandre, to su mi prijatelji, iako sam sve vrijeme bio super sa Dejanom – odgovorio je on.

Kada si prošli put napustio “Zadrugu”, potvrdio si da ste ti i Elena Kitić i dalje u vezi. Kakav vam je odnos sada?

– Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem – zaključio je Fran Pujas, piše Informer.

haber.ba