Početna Rijaliti NOVO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA, PORUKA ZA SINA NAKON JAVNE PREVARE: Da li...

NOVO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA, PORUKA ZA SINA NAKON JAVNE PREVARE: Da li će produkcija prenijeti poruku?

Nakon što su fanovi razotkrili odnos Marijane Zonjić i Stefana Karića tokom jučerašnjeg dana ova vijesti je odjeknula kao prava bomba.

 

 

Na svim društvenim mrežama fanovi su puštali objavljivali klipove za koje tvrde da su nastali prije same akcije ovo dvoje zadrugara.

 

 

Tokom jučerašnjeg dana za Pink.rs oglasile su se i porodice i prijatelji Marijane i Karića. Dok je jedna strana podržavala sve što se desilo, druga nije željela da komentariše.

 

Stefanov otac, Osman Karić je juče bio u inostranstvu i nije pratio šta mu je sin radio z Zadruzi, pa je nakon što je odgledao klipove svog sina i Marijane rešio da se oglasi na društvenoj mreži instagram:

– Juče u toku dana bio sam pitan od strane novinara, da li je moj sin napravio prevaru prema svojoj djevojci Jovani, ušavši sa Marijanom u bliski odnos. Zbog opravdanih razloga tu noć nisam gledao Zadrugu, pa u tom slučaju nisam imao čvrst stav kada je u pitanju moj sin. Sada kada sam sve vidio a i ponašanje mog sina, čvrsto stojim pri stavu da Stefan nije imao ni najmanju namjernu, a kamoli da je nešto slično uradio kada je u pitanju Marijana. – napisao je Osman na svom instagram profilu.

POVEZAN VIDEO:

.

haber.ba