Početna Showbiz Dada Mešaljić razočarana: Ovo je doba kada moraš ljudima je*ati sve po...

Dada Mešaljić razočarana: Ovo je doba kada moraš ljudima je*ati sve po spisku da te shvate

Učesnica “Zvezda Granda” koja je izazvala do sad neviđenu pažnju članova žirija, medija i javnosti – Dada Mešaljić sinoć je laku noć poželjela svojim pratiocima uz citat iz jedne knjige.
Naime, ona je na svom Instagram i Facebook nalogu objavila stranicu iz knjige na kojoj piše:

“Teški su ratovi koje vodim sa sobom. Nije to za svakog, baš kao što nisam ni ja”, stajalo je na Storiju.
Njeni brojni pratici i prijatelji pružili su joj još jednom podršku i kroz ovaj story, ali bilo je i onih koji su iznosili uvrede nakon što je ovu objavu prenio jedan portal. Vođena tim svim što je pročitala u komentarima, simpatična takmičarka “Zvezda Granda” napisala je na svom Faceboku status kroz koji se nazire njeno razočarenje u ljude:
“Ovo je doba kada moraš ljudima je*ati sve po spisku da te shvate, kada moraš otići da bi shvatili da te trebaju, kada moraš dati hiljadu puta više od sebe da bi vjerovali u tebe, kada moraš biti vjeran kao pas, a trpiti kao magare. Ovo je vrijeme kada traže od tebe da budeš zlato, a daju ti govno. Ovo je vrijeme kada ljudi umanjuju svoje emocije da ne bi bili šikinirani, svoju dobrotu da ne bi bili prevareni, svoju inteligenciju da ne bi bili “čudni”. Ovo ti je ono vrijeme, ono, kada je čovjek čovjeku vuk, druže moj”, stoji u njenoj novoj objavi.
Podsjetimo, ova dvadesetčetverogodišnjakinja prolazi kroz najveću i najvažniju životu bitku. U poodmakloj trudnoći, njen suprug snimljen je u noćnom provodu sa njenom kolegicom iz Zvezda Granda, nakon čega je Dada javno objavila da stavlja tačku na brak. Njen suprug pokušao je ovaj svoj izlazak opravdati, ali mu nije pošlo za rukom.
Ispod pogledajte detaljnije:
Senzacija.ba