Početna Vijesti Usame saopštio da su problemi u porodici Zukorlić riješeni, a njegov brat...

Usame saopštio da su problemi u porodici Zukorlić riješeni, a njegov brat Amir pokazao da mu nije oprostio sve što je uradio

U proteklih mjesec dana pisalo se u skoro svim medijima o sukobima koji su kulminirali sedam dana nakon ekskhumacije i obdukcije tijela muftije Muamera Zukorlića.

 

 

Njegov mlađi sin, a najstariji koji je akademik Muamer dobio sa Elmom Elfić Zukorlić – Amir Zukorlić objavio je oštre riječi u kojima je osudio ponašanje svog starijeg brata Usamea Zukorlića, svog amidže i najbližih saradnika svog oca. Istakao je ništa od svega ružnog ne bi smjeli govoriti, ni raditi da mu je babo živ. Detaljnije o tome možete pogledati ispod u videu:

 

Nakon ovog njegovog statusa, Usame je javno napisao na svom Instagram nalogu da neće odgovarati na ono što su njegovom bratu drugi napisali, aludirajući sa tim da je sve navedeno napisala Amirova majka Elma.

Nekoliko dana poslije Usame je dao izjavu da su problemi među njima riješeni, ali izgleda da mlađi Amir bratu nije oprostio sve što je uradio njegovoj majci jer među malobrojnim ljudima koje prati nije njegov najstariji brat Usame.

 

S druge strane, Amira Usame još uvijek prati.

Senzacija.ba