Početna Showbiz Torta od 15 spratova, vjenčanica albanskog dizajnera od 20.000 eura: Svi detalji...

Torta od 15 spratova, vjenčanica albanskog dizajnera od 20.000 eura: Svi detalji veselja Kaće i Gobelje!

Glamurozno svadbeno veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića desiće se danas u poznatom beogradskom hotelu, a kako se ranije pisalo očekuje se oko 500 zvanica. Za tu priliku su pjevačica i fudbaler ozbiljno odriješili kesu, pa će se gostima služiti najskuplje iće i piće, kao i torta od 15 spratova, a mlada će odjenuti haljinu od 20.000 eura.

Naime, nakon crkvenog vjenčanja koje će se obaviti u kripti Hrama Svetog Save gosti će se uputiti ka hotelskoj sali, gdje će sve biti besprijekorno dekorisano. Za dobru zabavu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

– Na mojoj svadbi će biti pola estrade, tako da se nadam da će svako od njih otpjevati bar po jednu pjesmu – rekla je kroz smijeh mlada.

Dok će se mladoženja presvući samo jednom, gospođa Grujić Gobeljić će to učiniti čak tri puta!

– Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj vjenčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 eura! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu – otkrio je izvor blizak pjevačici.

– Nakon toga će obući drugu haljinu drugačijeg kroja. Biće duga i uska, a potpisuje je Huso Čobić, njen dugogodišnji dizajner iz Bosne. On joj je napravio i treću, s.ksi i kratku mini-vjenčanicu, koju će obući za sam kraj veselja koji će prerasti u žurku, a za koju se nadaju da će potrajati do duboko u noć.

Kaća je samo dan pred svadbu posjetila svog dugogodišnjeg frizera Peđu Božića, koji ju je ofarbao u nešto tamniju nijansu. Tom prilikom su isprobali sve frizure koje će pjevačica danas ponijeti, od prvobitne punđe preko puštene i, na kraju, u lokne uvijene kose sa specijalnim nakitom na glavi.

ekskluziva.ba