Početna Rijaliti RAZDOR UNUTAR PORODICE KARIĆ: Osman bijesan zbog onih koji podržavaju Jovanu, raspada...

RAZDOR UNUTAR PORODICE KARIĆ: Osman bijesan zbog onih koji podržavaju Jovanu, raspada se velika ljubav?!

Nije mu lako.

Zbog video zapisa koji je pokrenuo pretpostavke da je Stefan Karić bio intiman sa Marijanom Zonjić izbio je sveopšti haos na stranicama podrške zadrugaru.

Kako su protiv njega “ustali” obožavaoci njegove partnerke Jovane Ljubisavljević ponovo se oglasio njegov otac Osman Karić.

– Pojedine Jovanine grupe poljubite Stefana u d… Vi ste Stefanove najveće hejt grupe. Odmah posle njega poljubite i mene u d… – bio je oštar Osman.

“Tako vraćaš onima koji skoro godinu dana glasaju za tvog sina, pu!”, “Šta, je l’ treba da podržavamo švaleraciju?! Ona ga čeka i čami u tvojoj kući, a on tamo svašta radi po štekovima”, “Sram te bilo godina! Mi nismo podržavali njega nego njihovu ljubav, a kad ljubavi nema nemamo više šta ni da podržavamo”, nizali su se komentari bez konca i kraja.

“Mene zanima šta Jovana radi sada. Je l’ sedi u Osmanovoj kući dok on pljuje njene fanove”, “Ako je Jovana i dalje u kući Karića onda je sve ovo jedna nameštaljka da se malo podigne gledanost”, “Ljudi stvarno treba da prestanu da pljuju podršku zadrugarima jer ne mogu oni da podrže javašluk i ono što nije za podršku”, dodali su drugi.

srbijadanas.com