Početna Rijaliti Nakon što je završio u šteku sa Marijanom, Karić je ovako pokušao...

Nakon što je završio u šteku sa Marijanom, Karić je ovako pokušao da se opravda

Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić razgovarali su o njihovom odnosu nakon emisije “Pitanja gledalaca”. Karić je ppokušao da se opravda zašto se više puta mešao u Mensurovu vezu sa Milicom Veselinović.

– Nećemo se sigurno opet svađati kad budemo gledali – rekao je Karić.

 

– Pa hoćemo sigurno. Neke stvari mi teško dolaze do mozga, jer sam u nekim stanjima. I kad ustane neko ko nema svoj stav (Anđela) da donese zaključak, nego se vodi nečim, i hvata se za svaku reč koja je izgovorena. I ovaj (Mića) koji pali da nemam m*da – govorio je Mensur.

– Naš odnos bi bio iskreniji da direktno pričamo o situacijama. Hoćeš da kažeš da si isto provodio vreme u hotelu kao pre? – dodao je Stefan.

– Nije isto, ali zašto, ko ih šiša? Oni tako sebi pumpaju, još se isp*šaju po meni i ti ustaneš – pričao je Mensur.

– Neki ljudi odavde jedva čekaju moje greške, da bi me komentarisali. Jedva bi čekali da prevarim Jovanu, jer su me prethodinih sezone i te kako komentarisali – istakao je Karić.

 

– Evo, Dia je rekla da joj se sviđaš, ja sam se iznervirao i rekao joj šta se meša momku koji je zauzet – priznao je Ajdarpašić.

– A zamisli sad da mi se Dia svidela i da sam ušao u odnos sa njom – govorio je Karić.

– Nećeš moći pored mene živoga – poručio je Mensur.

– Znači, ja sam kriv što te nisam sprečio da budeš sa Milicom. Sad znaš kako se osećam. Ja bih eksplodirao kad gledam neke stvari, to je najmanje što sam mogao – nastavio je Stefan.

– To što se tiče Milice ti nisam zamerio, iako nije na tebi, kao što ne bi na meni bilo da pričam loše o nekom ko je u tvom životu – istakao je Ajdarpašić.

– Samo taj osećaj koji si imao zbog Dije, ja sam imao to mesecima. Čak sam se mnogo puta ugrizao za jezik – rekao je Karić.

Podsetimo, cela javnost od juče bruji o navodnom odnosu Marijane Zonjić i Stefana Karića.

Njih dvoje su završili u šteku koji nije pokriven kamerama, a ostaje nam da saznamo šta se tu dogodilo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

POVEZAN VIDEO:

srbijadanas.com