Početna Rijaliti Fran Pujas ocrnio vezu Dalile i Cara, progovorio o sukobu sa Dejanom,...

Fran Pujas ocrnio vezu Dalile i Cara, progovorio o sukobu sa Dejanom, pa ŠOKIRAO priznanjem o odnosu sa Elenom Kitić

Fran Pujas, petoplasirani superfinalista “Zadruge 4” u nedelju je ponovo napustio “Zadrugu 5”. Nakon nekoliko dana pauze, Pujas se ekskluzivno oglasio za naš portal, otkrio šta misli o zadrugarima i njihovim odnosima u Beloj kući, a onda je šokirao priznanjem.

Kako si, da li si se privikao na život van Zadruge?

Iskreno, još se oporavljam, katastrofalne su scene u kući. Treba sve to doživeti i preživeti. Još se nisam skroz oporavio, sumnjam da ću se brzo oporaviti – rekao je Fran.

Šta te je šokiralo po izlasku iz Bele kuće? Da li si imao vremena da pogledaš neke situacije između zadrugara?

– Šokirali su me Dalila i Car, onda Gruja i Mima, to su mi dve najkatastrofalnije teme. Nisu normalni, ne želim da gubim vreme i pričam o njima, ukratko – nisu normalni! – istakao je Pujas.

Đedović je rekao da Car nikada neće oprostiti Anđela Dalili, kao što nije tebe Mini i da će Dragojevićka proći isto kao Vrbaški prošle godine?

Što se toga tiče, slažem se 100% sa Đedovićem. Mislim da će Car završiti sa njom čim izađu iz “Zadruge” – poručio je Fran.

 

Mensur je u poslednje vreme ponovo pravio Milici probleme zbog tebe, ali ste vas dvojica uvek bili u super odnosima. Šta misliš o njihovom raskidu?

Mislim da im je odnos katastrofalan, nema nikakve perspektive, mislim da je Mensur čak i predobar dečko, toliko se dao i posvetio nekome ko to ne zaslužuje. Ona je dobar rijaliti igrač, ali je zlo! – dodao je Pujas.

Ti si izjavio da Anđelo voli da se meša u svaki odnos, kako komentarišeš trenutnu situaciju između njega, MC Aleks i Matore?

Mislim da Anđelo voli da se meša u te odnose, ima tu crtu, ali bi onda bar bilo u redu da se u jednom odnosu zadrži više od par dana. Tu crtu smo videli i prošle sezone, tako da… – odgovorio je bivši zadrugar.

Da li si se čuo sa Davidom Dragojevićem? Prošlog puta niste stigli da se vidite, a u međuvremenu je došlo do pogoršanja odnosa između Dejana i tebe?

Nismo. Pretpostavljam da je to bilo zbog onih sukoba sa Dejanom. Ja mislim da nisam direktno ulazio u sukobe sa njim. Dejanu želim sve najbolje, ali je ispao loš prema nama. Ja sam naravno zauzeo stranu Marka i Sandre, to su mi prijatelji, iako sam sve vreme bio super sa Dejanom – odgovorio je on.

Kada si prošli put napustio “Zadrugu”, za naš portal si potvrdio da ste ti i Elena Kitić i dalje u vezi. Kakav vam je odnos sada?

Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem – zaključio je Fran.

srbijadanas.com