Početna Rijaliti “GDJE NALAZIŠ OVE KRPE I SLINE?” Oglasio se Osman nakon navodne afera...

“GDJE NALAZIŠ OVE KRPE I SLINE?” Oglasio se Osman nakon navodne afera Stefana i Marijane: “Nemoj glumiti debila!”

Nije štedeo reči!

Cela domaća javnost bruji o dođagaju koji se dogodio jutros posle žurke u “Zadruzi”. Naime, Marijana Zonjić i Stefan Karić su zajedno završili u ekonomskom dvorištu, nakon čega je ona tražila vlažne maramice od Ane Jovanović. Njih dvoje su pre ovog događaja bili prisni ispod trema, te su mnogi zaključili da je došlo do intimnog odnosa.

Sve ovo ne bi bilo čudno da Stefan nije u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, koja je za portal Pink.rs priznala da je do rano jutros pratila ova dešavanja, ali da ne želi da ih komentariše.

Za taj portal oglasila se i Marijanina najbolja drugarica Aleksandra, koja nam je otkrila da se dopisivala sa Stefanom.

– Pisao mi je pre, a bio je tad ne znam sa kim, ne mogu da se setim, ja nisam ni znala za njega do tad, sve dok nisam ušla na profil njegov – ispričala je Aleksandra i priložila prepiske.

Tim povodom oglasio se i Stefanov otac, Osman Karić, koji se u svom stilu obratio Marijaninoj drugarici.

– I tata bi sine. Sine, gde nalaziš ove krpe i sline? Izjava hitna ova mala gađalica hoće da bude bitna. Lepo sam vam pre par godina govorio, oči vam otvorio, Stefan je brend, on je već nekoliko godina trend. Ako ga nisi probala, nisi K zobala. Pisao ti je sa prošlog profila, nemoj glumiti debila – poručio je Osman putem storija na Instagramu.

srbijadanas.com