Početna Rijaliti “GLEDALA SAM SVE…” Misica slomljena – Oglasila se nakon što je Karić...

“GLEDALA SAM SVE…” Misica slomljena – Oglasila se nakon što je Karić završio u šteku sa Marijanom!

Svojim očima videla prevaru?!

Kao bomba odjeknula je vest da su pevačica Marijana Zonjić i Stefan Karić rano jutros u “Zaduzi” imali s*ks, što je danas glavna tema na svim društvenim mrežama!

Vatreni fanovi “Zadruge” sve su ispratili – Karićev odlazak u ekonomsko dvorište, posle nekoliko minuta i Marijanin, a u šteku su se sami zadržali izvesno vreme. Prvo je izašla Marijana, koja je odmah potražila vlažne maramice i otišla u toalet, a posle nekoliko minuta izašao je i Stefan, što je bilo dovoljno da se podgreju sumnje da su imali vrelu akciju.

Tim povodom, oglasila se Stefanova devojka i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević. Na pitanje kako komentariše glasine da ju je dečko rano jutros prevario sa Marijanom Zonjić, bivša učesnica “Zadruge” je kratko rekla:

– Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala – bilo je sve što je, vidno neraspoložena, rekla za “Pink.rs”.


Podsećanja radi, Jovana i Stefan zavoleli su se u prethodnoj, četvrtoj sezoni “Zadruge”. Iako im mnogi nisu prognozirali mir i sklad u vezi, ljubav im je opstala i tokom leta, a kako su i sami rekli, veliki test za njihovu vezu jeste novo razdvajanje koje je usledilo – Stefanov ulazak u aktuelnu, petu sezonu “Zadruge”.

Ni Jovana ni Stefan prethodnih meseci nisu krili koliko im teško pada razdvojenost, a jedan od najsrećnijih trenutaka im je bio iznenadni susret u “Zadruzi”, početkom februara, posle dugih šest meseci koliko nisu imali kontakt.

Stefan se Jovani sve vreme kleo na vernost, a da li je ovim potezom ozbiljno narušio odnos sa svojom emotivnom partnerkom, ostaje da vidimo.

Povezani video:

srbijadanas.com