Početna Showbiz Slika govori više od 1000 riječi: Evo s kim je Duško, umjesto...

Slika govori više od 1000 riječi: Evo s kim je Duško, umjesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake (FOTO)

Fotografija Duška Tošića ne prestaje da se komentariše

Suprug Jelene Karleuše ponovo je u Beogradu. Fotografija Duška Tošića pokrenula je lavinu komentara, a prvi među njima bili su komentari oduševljenih fanova, kada su videli da Duško Tošić pozira u dvorištu porodične vile, što svedoči samo o jednom – vratio se u svoje gnezdo.

Ipak, detalje pomirenja sa suprugom još uvek javno nije izneo, što nikada i nije bio njegov manir, pa ipak, komentar njegove lepše polovine donekle se očekivao. Međutim, i Jelena je ovoga puta odabrala da ćuti i sa suprugom kroz primirje prođe u tišini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Fotografija Duška Tošića uz to je izmamila i brojne komplimente, jer se, elegantan kao i uvek, odlučio za savršenu odevnu kombinaciju, koju je poneo na svadbi bratanice Zvezdana Terzića.

Ipak, bilo je i onih koji su se zapitali ko je za ovu svečanu priliku bio pratilja Dušku Tošiću. Jelena, koja je tokom vikenda imala nastupe očigledno je bila sprečena, pa je njen suprug na svadbu ovoga puta otišao potpuno sam, ali se u društvu prijatelja iz sveta fudbala savršeno proveo.

story.rs