Početna Rijaliti “LAKŠE TJELESNE POVREDE!” Iz Zadruge na robiju zbog nasilja? Oglasila se advokatica:...

“LAKŠE TJELESNE POVREDE!” Iz Zadruge na robiju zbog nasilja? Oglasila se advokatica: Viktoriji će oduzeti dijete?

“Viktorijina porodica očajna, strahuju da Centar za socijalni rad ne oduzme Mitrovićevoj starateljstvo nad maloljetnom kćerkom zbog njenog nedoličnog ponašanja pred kamerama”.

Skandalozne svađe Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović prije nekoliko dana su eskalirale, a jezive scene nasilja uzdrmale su čitavu javnost, piše Srbija danas.

Nakon što je Marko davio, udarao u glavu, i na kraju onesvijestio svoju djevojku, mnoga udruženja koja se bave zaštitom žrtava nasilja su se javno oglasila i tražila sankcije za agresivnog zadrugara, a sada je za Rijaliti plus advokatica otkrila da Osmakčiću navodno prijeti kazna zatvora od godinu dana.

– Pošto su u pitanju lakše tjelesne povrede, tužbu za nasilje mora da podnese lično Viktorija, koja je u ovom slučaju žrtva. Tužilac tereti po službenoj dužnosti samo kada su nanesene teške tjelesne povrede – objasnila je najprije sudsku proceduru advokatica koja je potom otkrila kolika je maksimalna zaprijećena kazna za ovo djelo.

– S obzirom na to da za nasilje postoje materijalni dokazi u vidu snimaka, dokazivanje djela ne bi dugo trajalo, a Marko bi u tom slučaju dobio ili novčanu kaznu od 30.000 do 300.000 dinara ili zatvorsku kaznu do godinu dana – zaključila je ona.

Da jedan problem nikada ne ide sam, potvrđuje i izvor koji tvrdi da je Viktorijina porodica očajna, te da strahuju da Centar za socijalni rad navodno ne oduzme Mitrovićevoj starateljstvo nad maloljetnom kćerkom zbog njenog nedoličnog ponašanja pred kamerama.

– Viktorijina porodica je očajna, ljudi od sramote jedva izlaze iz kuće. Viđaju se samo s najbližim komšijama, imaju mnoštvo problema, ona im je uništila život svojim učešćem u Zadruzi. Jako su ih potresle scene nasilja koje su gledali, babi i dedi je u jednom trenutku pozlilo. Ne mogu da vjeruju da se nakon takvih batina Viki pomirila s Osmakčićem – rekao je izvor, pa nastavio:

– Shvatili su da joj nema pomoći i digli su ruke od nje. Viktorija je zaista pokazala sve najgore osobine, a zbog svojih izjava ugrozila je i osramotila čitavu porodicu, a najviše kćerku koja ima samo četiri godine. Njeni najbliži imaju dosta problema sa Centrom za socijalni rad koji prijeti da će Viktoriji oduzeti starateljstvo nad djetetom. Kada izađe iz rijalitija, ona će morati da ide kod psihijatra i socijalnog radnika na procjene kako bi se ustanovilo da li je podobna majka i da li je sposobna da vodi računa o maloljetnoj kćerki. Njene izjave da se bavila pro.titucijom, s*ks pred kamerama, kao i nasilničko ponašanje dosta su pogoršale čitavu situaciju, piše Srbija danas.

haber.ba