Početna Rijaliti MILJANA KULIĆ BANKROTIRALA, VRAĆA SE U RIJALITI! TRAŽILA 200 € NA ZAJAM:...

MILJANA KULIĆ BANKROTIRALA, VRAĆA SE U RIJALITI! TRAŽILA 200 € NA ZAJAM: Bivša zadrugarka pokazala prepisku i oplela po Mariji!

Jelena Batos iznela nove informacije o Miljani Kulić i napala njenu majku Mariju Kulić. Naime, Jelena je pokazala poruke koje joj je slala nedavno diskvalifikovana rijaliti učesnica Miljana Kulić.

Jelena je na svom Instagramu podelila skrinšotove poruka u kojima je Miljana moli da joj pozajmi novac.

– Jeco, diskvalifikovali su me da mi ne bi isplatili. Baš sam u velikom problemu i setila sam se tebe da mi pomogneš, za mesec dana bih ti vratila kad mi daju, jer ulazim opet. Jel’ imaš 200-300 evra na zajam? – glasilo je objašnjenje i pitanje za Jelenu, koja je Kulićevu pitala gde je i sa kim se nalazi.

– Kod kuće, sa Nenadom sam. Treba mi za stan, u mnogo sam lošoj situaciji. Svi su mi okrenuli leđa. Pokušavam da se snađem za život, dok mi ne uplate novac ovi iz “Hepija”, tako da sam baš nikakva – rekla je Miljana.

– Nisi sama, tu sam ja! Gde se nalaziš? – upitala je Batos, a Miljana je odgovorila:

– Doboj, biću tu u petak.

Jelena je objavila još jedan Insta stori, u kojem je oplela po Mariji Kulić, Miljaninoj majci navodeći da ne treba više svoju ćerku da koristi da bi joj dala novac.

– Ovo je jedan od najplaćenijih rijaliti igrača, koja je celu svoju porodicu digla na noge, a kada je počela da ide svojim stazama i ne puni im više džepove, mama je počela da se protivi i naređuje. Miljana je pala, i sva ona njena harizma, a tako isto i ekonomija… i vrata joj se svugde zatvaraju! Marija Kulić, mislim da bi bilo krajnje vreme da svoju ćerku tretirate kao ćerku, a ne kao objekat zarade i rijaliti igrača! – napisala je Batos.

kurir.rs