Početna Intervju Meni u životu više nije potreban otac, žalosno je sve: Sud donio...

Meni u životu više nije potreban otac, žalosno je sve: Sud donio odluku da je Devin sin Miroslava Ilića, a ovako je govorio o njemu

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović otkrila da je sud donio odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Devin Antonović godinama se zajedno sa majkom tužio sa pjevačem, a prije nekoliko mjeseci otvoreno je govorio kroz šta je prolazio zbog ročišta i kako gleda na čitavu situaciju sa biološkim ocem, koji ga nije priznao.

Kako se osjećate nakon što je suđenje završeno?

– Ne osjećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najvjerovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo.

Istina je jedna i od nje se ne može pobjeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvijek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gdje je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i djeca ispaštaju.

Kada ćete znati ishod procesa i šta očekujete?

– Nadam se da će brzo stići sudska odluka i još uvijek sam ubijeđen da će ipak na kraju pravda pobijediti. U svakom slučaju, ako odluka ne bude onakva kakva bi trebalo da bude, postoji i opcija međunarodnog suda, gdje, kako sam informisan, sve ide mnogo brže.

Jeste li nekad zaplakali zbog svega toga?

– U duši osjećam i tugu i bijes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživjela i još uvijek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namjerno maltretiranje. Nije ni svjestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmijehom na licu i u najtežim trenucima.

Kome je proces teže pao, vama ili vašoj majci?

– Lagao bih kad bih rekao da mi je svejedno. Zbog toga što mi je majka pričala pozitivno o Miroslavu i uvijek je nalazila neko opravdanje za njega. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Jeste li se ikad susreli sa Miroslavom Ilićem oči u oči?

– Miroslav i ja smo se vidjeli kad sam bio mali, i ubijeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti.

Slušate li njegove pjesme? Da li vam se sviđaju?

– Slušao sam neke njegove pjesme i kad sam imao tri ili četiri godine. Volio sam da pjevam “Lažu da vrijeme liječi sve”. Dopada mi se pjesma “Polomiću čaše od kristala”. Žalosno je što je Miroslav mnogo toga lijepog promašio u životu. Da je bilo to što nije, sve bi bilo drugačije.

Kada planirate da dođete u Srbiju?

– Volim našu zemlju i narod. Čak sam imao želju da otvorim kliniku u Beogradu, međutim, vidite i sami koliko godina se sve postavlja na svoje mjesto. Nadam se da će se ovaj loš zakon izmijeniti, da će svemu ovome doći kraj i da ću moći opuštenije da dolazim.

Izvor: 24sedam.rs