Početna Zanimljivosti Jedva punoljetan momak zaprosio ženu od 76: Kažu da mogu da mu...

Jedva punoljetan momak zaprosio ženu od 76: Kažu da mogu da mu budem prababa, ali naša s.ksualna hemija je odlična!

Kažu da prava ljubav ne zna za godine, a jedan par iz Italije dokaz je za to. Naime, s razlikom od 56 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njen 19-godišnji dečko, Đuzepe Dana.

Par je postao popularan na TikToku, gdje je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na koljeno i s više od deset ogromnih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

– La nostra promessa (“naše obećanje”) – glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lanac, a buduća mlada drži ružu. Đuzepe je takođe objavio i fotografiju zadivljujućeg prstena.

– Ovo je samo početak dugog niza – rekao je uprkos reakciji kritičara. Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, drugi nemaju baš razumijevanja za njihovu vezu, a mnogi nagađaju o pravim razlozima zbog kojih bi Đuzepe mogao da bude s ovom ženom.

Dok su neki mislili da on lovi njeno nasljedstvo, drugi su bili uvjereni da želi Sony PlayStation 5. Nakon što su saznali njihove godine, Đuzepeovu vjerenicu su u nekoliko navrata nazvali i njegovom prabakom.

Međutim, čini se da je duboko zaljubljen u svoju djevojku, jer im je uzvratio.

– Moja ljubav je lijepa – rekao je.

– Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije žene – komentarisala je jedna osoba, dok je druga bila u nevjerici i jednostavno rekla da nema šanse da je ovo stvarno.

Ali nije sve tako negativno, jer su uspjeli da pridobiju i neke obožavatelje, kao i njihovu podršku.

– Ne slušajte one s mržnjom kada vas neko usrećuje i kada volite onog kog smatrate pravim za vas – podržao ga je jedan.

Nije prvi put da je par s razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Uprkos ružnim komentarima koji ženu nazivaju njegovom bakom, par kaže da je s.ksualna hemija odlična.

ekskluziva.ba