Početna Rijaliti DRAMA SE NASTAVLJA! Osman Karić se oglasio nakon Stefanovog apela da Jovana...

DRAMA SE NASTAVLJA! Osman Karić se oglasio nakon Stefanovog apela da Jovana pošalje za Bar Mensurov telefon: Evo da li Ajdarpašić i dalje ima njegovu podršku i gdje je završio mobilni! (FOTO)

Neočekivan ishod prijateljstva!

Bivši rijaliti prijatelji Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić bili su u prijateljskim odnosima pred početak ”Zadruge 5” što se tokom turbulentnog rijalitija promenilo.

Kako je Karić sinoć istakao Mensurov mobilni telefon ostao kod njegove devojke Jovane Ljubisavljević misice, a nakon kraha prijateljstva Stefan je apelovao na Jovanu da telefon isključi, spakuje i pošalje za Bar.

Sada se povodom čitave drame na svom Instagramu oglasio Stefanov otac, Osman Karić koji je progovorio o Mensurovoj ljubavi sa Milicom Veselinović, pa otkrio misteriju Mensurovog telefona. Evo gde se sada teelfon nalazi:

Ovako je bilo pre ”Zadruge 5”, tako će ostati i posle nje. Njegov mobilni telefon, što vas pojedine ponajviše zanima, preuzeću od Jovane, ja lično, Osman Karić. Što znači da će ostati u funkciji nadalje sve dok ga Mensur lično ne preuzme – piše Osman.

Koliko vidim sad vam je Stefan kriv za ono što ste vi kao njegove grupe fanova uradili sa ovim čovekom, napadajući ga što je u vezi sa osobom koja vama nije odgovarala. Stefan je radio isto što i vi. Vi ste od ovog čoveka napravili to što sada jeste i što ima toliki pritisak kao učesnik rijalitija – dodaje Osman.

Stefana sad kudite i perete svoje postupke njegovim. Shvatite jedno… ”Ljubav ne bira, ljubav se dešava…”. Verovatno ste i vi u ljubavi grešili, pustite i Mensura da greši, neka se nauči na svojim greškama da bi jednog dana imao pravu ženu pored sebe. Porodica Karić je bila i ostaće do kraja uz Mensura – zaključio je Osman Karić.

pink.rs