Početna Rijaliti Niz neprijatnosti: Luna i Marko otišli na prvo ljetovanje sa ćerkom, tjerao...

Niz neprijatnosti: Luna i Marko otišli na prvo ljetovanje sa ćerkom, tjerao ih maler na svakom koraku! (FOTO)

Do detalja opisali šta im se dešavalo

Luna Đogani i njen suprug Marko rešili su da odu na prvo letovanje sa ćerkom Mijom, ali im je put bio pun neprijatnosti. Oni su sve ispričali na svom Jutjub kanalu, počevši od toga da su zamalo zakasnili na avion.

Kako su rekli, oni su od samog dolaska na aerodrom imali probleme.

– Već je haos, kasnimo na let. Sad je 16 i 15h, a u 16 i 25h je let – počeo je Marko, a Luna je dodala da ne kasne svojom krivicom:

– Nismo mi krivi, mi smo stigli na vreme. Gužva je bila dole, ne može Mia sama da se čekira, mora prvo mama da se čekira, pa onda beba – rekla je ona.

Na sreću, stigli su da se ukrcaju u avion, ali im je putovanje dugo trajalo.

– Nije bilo lako. Putovali smo više od deset sati. Imali smo presedanje, dva leta. Čekali smo tri sata u Istanbulu na aerodromu, pa presedanje za Antaliju, pa odatle dva sata kolima do Alanje. Ali beba je bila super. Druge su plakale u avionu, a Mia je jedan let prespavala, a na drugom se igrala, zezala se. Kad je avion ubrzavao, malo se uplašila – rekla je Luna.

I taman kada su pomislili da će moći napokon da uživaju, pri sletanju je Marko shvatio da njegov kofer sa opremom nije stigao. Ali, ni to nije sve. U hotelu su ih poslali u pogrešnu sobu.

– Posle svega toga su nas u tri ujutru poslali u sobu gde je čovek uveliko spavao – rekla je Luna.

Njih dvoje su na odmor poveli i dadilju, a razlog tome je što će morati i da rade.

No, na kraju se sve dobro završilo, a mala Mia je uživala u kupanju u moru.

24sedam.rs