Početna Showbiz Stigla konačna presuda, Mirjana Antonović se oglasila, zaplakala i otkrila je li...

Stigla konačna presuda, Mirjana Antonović se oglasila, zaplakala i otkrila je li Miroslav Ilić otac njenog djeteta

Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude:

– Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuž0,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog drustva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak moze naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana – napisala je Antonovićka.

Kurir.rs