Početna Showbiz IZGORJELA PORODIČNA KUĆA PINKOVOG VODITELJA! U sekundi je sve nestalo: “Naježim se!”

IZGORJELA PORODIČNA KUĆA PINKOVOG VODITELJA! U sekundi je sve nestalo: “Naježim se!”

Nije mu lako.

Danas oko 17 sati u Obrenovcu, u ulici Ulici Vojvode Mišića došlo je do velikog požara. Vatra je izbila u kuhinji restorana „Favorit“, a jedno lice je povređeno.

Reporter Pinkove emisije “Premijera – Vikend specijal” Nemanja Vujičić oglasio se ovim povodom na Instagramu i istakao kako je zapravo izgorela kuća njegove porodice koja je bila smeštena u lepom delu Obrenovca.

Vujičić napominje kako su tu nekada živeli njegovi baba i deda zbog čega je često dolazio na ovu lokaciju odakle vuče samo lepe uspomene iz detinjstva.

Ovo je bila naša kuća. Smeštena u lepom delu Obrenovca, mesto gde sam stalno odlazio. Veliki deo svog detinjstva sam proveo ovde. U njoj su živeli moja baka Procka i deda Dragiša. I svaki put kada prođem pored nje, naježim se i setim se prelepog dela života i divnih upomena – napisao je Vujičić.

Kako je Vujičić u nastavku napisao njegova porodica je kuću prodala pre 12 godina, nakon čega su novi vlasnici napravili restoran na spratu koji nije stigao da obiđe, ali veruje da će novi vlasnici obnoviti ovaj prostor i napraviti još lepše mesto.

– Prodali smo je dragim ljudima koji su je čuvali poslednjih 12 godina. Jako mi je ćao šta se dogodilo. Nisam stigao da posetim taj kafić, koji se nalazi na spratu naše nekadašnje kuće, ali sam siguran da će divni ljudi sve obnoviti i da će biti još lepše. Emocije, detinjstvo, porodica, slike koje nikada ne mogu da izblede – dodao je u nastavku reporter “Premijere”.

srbijadanas.com