Početna Vijesti Oglasila se Ukrajinka koja je razbucala brak Britancu: Svidjela mi se porodica,...

Oglasila se Ukrajinka koja je razbucala brak Britancu: Svidjela mi se porodica, ali ona je kriva za sve

Ukrajinska izbjeglica koja je započela romansu sa svojim britanskim sponzorom dok je boravila u kući sa njegovom porodicom negirala je da je “rasturila dom” i za optužbe je rekla da su neosnovane.

Sofija Karkadim (22) pobjegla je iz Lavova i preselila se sa Tonijem Garnetom (29), njegovom ženom Lornom i njihovo dvoje djece u Bredfordu početkom maja. Ali gospodin Garnet se brzo zaljubio u svog novog gosta i poslije deset dana ostavio ženu zbog nje, preselivši se sa njom u dom svojih roditelja. Garnet je rekao da se zaljubio u gospođicu Karkadim i da želi da provede ostatak života sa njom.

A gospođica Karkadim insistira da ona nije kriva za raspad odnosa njenih Lorne i Tonija.

“To mi nije palo na pamet. Svidjela mi se porodica. Provela sam dosta vremena sa Lornom i pokušala sam da joj pomognem. Ali bila je dvolična. Njene stalne sumnje, napetost, to je samo zbližilo mene i Tonija. Ona je stvorila ovu situaciju tako što je stalno nagovještavala da se nešto dešava kada nije. Dakle, ovo je njena greška”, rekla je ona za San.

Ostavljena žena, Lorna Garnet podijelila je svoj bes nakon što je pustila Ukrajinku u svoj dom. Gospođa Garnet kaže da su joj slomili srce nakon što je njen muž odlučio da je ostavi zbog Sofije. Govoreći za San u nedjelju, gospođa Garnet je rekla da vjeruje da je gospođica Karkadim od početka flertovala sa Entonijem, “odlučila je da ga želi i uzela ga”.

“Nije marila za pustoš koju je ostavila iza sebe. Sve mi se okrenulo naglavačke za dvije nedjelje”, rekla je supruga.

Gospođa Garnet je rekla za novine da je rezervisana u vezi sa prevarom ali da smatrala da je puštanje izbjeglice u njihov dom bila ispravna stvar nakon što je na vijestima vidjela zastrašujuću situaciju u Ukrajini.

“Smatrala sam da je ispravo dati nekome krov nad glavom i pomoći u teškoj situaciji. I ovako mi se Sofija odužila što sam joj dala dom“, istakla je ona.

Porodica je primila gospođicu Karkadim jer je željela da pomogne Ukrajincima da pobjegnu od ruske invazije, a Toni je za San rekao da je “želio da uradi pravu stvar“ i da je ona prva osoba koja ga je kontaktirala na Fejsbuk stranici na kojoj je ponudio smještaj za izbjeglice.

Gospođica Sofija Karkadim, koja radi kao IT menadžer, doletjela je u Mančester 4. maja nakon što je nedjeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za UK. Gospodin Garnet je rekao da su on i Sofija brzo uspostavili vezu, čak su joj se dopale i šestogodišnje i trogodišnje kćerke dopale.

“Mi smo se odlično slagali, ali u to vrijeme nije bilo više od toga, iako vidim zašto je Lorna počela da bude ljubomorna i da se ljuti na nju“, rekao je gospodin Garnet. Kako su dani prolazili, gospođica Karkadim bi se pridružila gospodinu Garnetu u teretani i razgovarali bi u njegovom autu, dok su se kod kuće fizički zbližili.

“Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo i udarimo jedno o drugo, flertovali smo, ali ništa više od toga se nije desilo u toj fazi“, rekao je on.

“Iako je bilo prilično nevino, izazivalo je svađe. Mogu to da razumijem. Kada bih noću ušao, Sofija je bila ta koja je spremala večeru. Atmosfera je postajala jako loša i Sofija mi je rekla da ne zna da li bi mogla da nastavi da živi sa nama pod ovim okolnostima“, rekao je on.

Stvari su došle do vrhunca nakon što je eksplozivna svađa između žena ostavila gospođicu Karkadim u suzama i rekla da se više ne osjeća kao da više ne može da živi u istoj kući. Toni Garnet je rekao “nešto je u njemu kliknulo”‘ i rekao svojoj ženi: “Ako ona ide, idem ja”.

Par je tada spakovao kofere i uselio se kod njegove majke i oca, iako traže imanje u koje će se useliti. Nakon što se njegova 10-godišnja veza sa Lornom završila za samo 10 dana, Toni kaže da se osjeća loše ovim povodom i kaže da supruga nije kriva.

“Tako mi je žao zbog onoga kroz šta Lorna prolazi, to nije bila njena greška i nije se radilo o nečemu što je pogriješila. Nikada nismo planirali ovo da uradimo, nije bilo planirano i nismo htjeli nikoga da povrijedimo”, istakao je on.

Izvor: Mondo.rs