Početna Rijaliti MILAN MILOŠEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN – PRIKLJUČEN NA APARATE: Nakon udarca u bubreg...

MILAN MILOŠEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN – PRIKLJUČEN NA APARATE: Nakon udarca u bubreg voditelju se slošilo

Voditelj Milan Milošević nakon sinoćne drame sa zadrugarkom Miljanom Kulić, koja ga je gađala kamenom, završio je u bolnici na aparatima. Naime, Milošević nije mogao da izdrži pritisak u glavi, pa se obratio svom ljekaru, koji ga je priključio na sve potrebe analize.

Podsjetimo, tokom svađe sa Lazarom Čolićem Zolom, prošle noći, Miljana je uletjela u Bijelu kuću i s vrata bacila kamen koji je pogodio direktno voditelja. On se odmah oglasio i otkrio kako se osjeća, a definitivno da mu se kasnije slošilo.

 

– Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživio šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam – izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući:

  • Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno prije što me je namjerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam vidio da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbjegnem veće povrede – kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom:

– Izvinjenja ne prihvatam a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke, piše Srbija danas.

 

haber.ba