Početna Rijaliti OVO NIKO NE DOŽIVLJAVA, OKA NISAM SKLOPIO, POD STRESOM! Milan Milošević se...

OVO NIKO NE DOŽIVLJAVA, OKA NISAM SKLOPIO, POD STRESOM! Milan Milošević se oglasio nakon što ga je Miljana gađala kamenom

U rijalitiju ”Zadruga 5” došlo je do incidenta kada je Miljana Kulić je gađala kamenom Milana Miloševića.

Nišlijka se pravdala kako je mislila da gađa bivšeg dečka Zolu, a ne voditelja. Zbog toga su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani iz Zadruge i morate da plate po 50.000 evra produkciji.

Milan se oglasio i otkrio da nije mogao da spava celu noć zbog svega što se dogodilo i da stres koji je doživeo Miljani neće zaboraviti.

– Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam – izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući:

-Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno pre što me je namerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam video da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbegnem veće povrede – kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom:

Miljana je sinoć gađala kamenom voditelja, a evo šta je prethodilo tom ponašanju.

 

-Izvinjenja ne prihvatam, a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke.

.

Kurir.rs/Blic.rs